Bağdat Caddesi'nde Trafik Terörüne Tepki... - Son Dakika
Güncel

Bağdat Caddesi'nde Trafik Terörüne Tepki...

Bağdat Caddesi\'nde Trafik Terörüne Tepki...

Bağdat caddesi'nde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden müzisyen Okan Arıkan'ın Ailesi ve arkadaşları Bağdat Caddesi'nde bir araya gelerek, Arıkan'ın hayatını kaybettiği yerde 'Bağdat Caddesi'nde trafik terörüne hayır' yazılı pankart açtı.

15.05.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağdat caddesi'nde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden müzisyen Okan Arıkan'ın Ailesi ve arkadaşları Bağdat Caddesi'nde bir araya gelerek, Arıkan'ın hayatını kaybettiği yerde 'Bağdat Caddesi'nde trafik terörüne hayır' yazılı pankart açtı.  Grup, Bağdat Caddesi'nde bilinçsiz ve şuursuzca araç kullananların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

ANNE ARIKAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Anne Aysel Arıkan'ın gözyaşlarını tutamadığı eylemde, Okan Arıkan'ın vefat ettiği yere karanfiller bırakıldı. Arıkan'ın teyzesi Figen Tatlıdil, karanfillerin bırakıldığı yere çökerek ağıt yaktı.

TRAFİK KAZALARINA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Grup adına açıklama yapan Avukat Kenan Tandoğan da "Okan Arıkan'ı anmak ve Bağdat Caddesi'nde trafik terörüne 'dur' demek için burada toplandık. Bilinçsiz insanların anlık zevkleri uğruna ralli caddesine çevirdikleri Bağdat Caddesi'nde sürekli masum insanlar ölüyor. Çiçekçi Mehmet Emin Kaya, Üniversite Öğrencisi Feride Büşra Taşlı ve en son canımız, yavrumuz, hayattaki tek varlığımız Okan Arıkan, trafik terörü tarafından katledildi" dedi.

TANDOĞAN: BAĞDAT CADDESİ CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

"Ateş düştüğü yeri yakar" diyen Tandoğan, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Ne yazık ki yitip giden bunca cana rağmen ölüm yolu Bağdat Caddesi can almaya devam ediyor. Çünkü ne verilen cezaların caydırıcılığı, ne de alınan önlemlerin yeterliliği vardır. Caydırıcı cezalar verilmediği, işe yarar önlemler alınmadığı sürece bu katliamlar son bulmayacaktır."

YETKLİLERE SESLENDİLER

Bağdat Caddesi'nde yaşanan kazaların basit trafik kazaları olmadığına dikkat çeken Avukat Tandoğan, "İnsanların ölmesine engel olmak, gerekli ve yeterli tedbirlerin alınması için yetkililere sesleniyoruz; en kısa zamanda lütfen bu yola bir çözüm bulun. Bağdat Caddesi ölüm yolu olmasın. Bağdat Caddesini ralli caddesi yapılarak bilinçsiz ve şuursuzca kullananlar en ağır şekilde cezalandırılsın" diye konuştu. Kenan Tandoğan son olarak sosyal medyada hem Okan Arıkan hem de diğer trafik kazası mağdurları için imza kampanyaları başlattıklarını sözlerine ekledi. Açıklamanın ardından Okan Arıkan'ın müzisyen arkadaşları caddede gitar çalıp, şarkılar söyledi.

- Istanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağdat Caddesi'nde Trafik Terörüne Tepki... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement