Bağdat Caddesi'ndeki Cinayetin Şüphelileri Adliyeye Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Bağdat Caddesi'ndeki Cinayetin Şüphelileri Adliyeye Gönderildi

Bağdat Caddesi\'ndeki Cinayetin Şüphelileri Adliyeye Gönderildi

Haber-Kamera Ali AKSOYER İstanbul DHABağdat Caddesi'nde laf atma yüzünden çıkan kavga sonucu bıçaklanarak öldürülen 20 yaşındaki Yusuf Gülap'ın katil zanlısı olduğu tespit edilen Cihan K. ile kavgaya karışan İmgehan Ö. adliyeye sevk edildi.

04.05.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera Ali AKSOYER İstanbul DHA

Bağdat Caddesi'nde laf atma yüzünden çıkan kavga sonucu bıçaklanarak öldürülen 20 yaşındaki Yusuf Gülap'ın katil zanlısı olduğu tespit edilen Cihan K. ile kavgaya karışan İmgehan Ö. adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan diğer 2 şüpheli ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Kavga anının yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, olayın küfürlü konuşma ve laf atma yüzünden çıkan tartışma sonucu meydana geldiği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Bağdat Caddesi'nde önceki gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, Yusuf Gülap'ın içinde bulunduğu bir grup, kız arkadaşlarına laf atan ve küfürlü konuşan bir başka bir grup gençle ağız dalaşına girmiş, olayın sonunda kavga çıkmıştı. Kavga sırasında önce karşı gruptakileri döverek kovalayan Yusuf Gülap, daha sonra geri dönen gençlerle girdiği kavgada bıçaklanarak öldürülmüştü.

İKİ KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, bıçaklama olayını gerçekleştiren Cihan K. (24) ile kavgaya karışan İmgehan Ö. (24), Özgür Ö. (23) ve Selen T. (26) gözaltına alınmıştı. Savcılık, Özgür Ö. ve Selen T.'nin serbest bırakılmasına karar verdi.

Emniyet'te sorgularına devam edilen Cihan K. ve İmgehan Ö.'nün, poliste verdikleri ifadelerinde, olayda hayatını kaybeden Yusuf Gülap ve arkadaşlarının saldırdığını ve kendilerini korumaya çalıştıklarını iddia ettikleri öğrenildi.

Şüpheliler, Emniyet'teki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağdat Caddesi'ndeki Cinayetin Şüphelileri Adliyeye Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement