Bağımlı Genç Pencereden Ölüme Atladı - Son Dakika
Güncel

Bağımlı Genç Pencereden Ölüme Atladı

Bağımlı Genç Pencereden Ölüme Atladı

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde, uyuşturucu madde bağımlısı 25 yaşındaki İlker Özçakır, tedavi olması konusunda kendisini uyaran annesi 52 yaşındaki Sevgi Kuanç ile tartıştığı sırada pencere camını eliyle kırdı, 2'nci kattan atladı.

24.10.2016 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde, uyuşturucu madde bağımlısı 25 yaşındaki İlker Özçakır, tedavi olması konusunda kendisini uyaran annesi 52 yaşındaki Sevgi Kuanç ile tartıştığı sırada pencere camını eliyle kırdı, 2'nci kattan atladı. Özçakır, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. Olay, gece yarısı İspat Camii Mahallesi Hayri Bey Sokak'taki bir binanın 2'nci katında meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen İlker Özçakır, hastanede tedavi olması konusunda kendisini uyaran babasından boşanan annesi Sevgi Kuanç ile tartışmaya başladı. Kullandığı uyuşturucu maddenin de etkisiyle sinirlenen Özçakır, eliyle camı kırarak atlamak istedi. Annesi oğlunu tutmaya çalışmasına rağmen başarılı olamadı. 2'nci kattan düşen Özçakır ağır yaralandı. Annesi Sevgi Kuanç'ın ellerinde kırık cam parçaları nedeniyle kesikler oluştu. TOKAT VURUP, KOVAYLA ÜZERİNE SU DÖKTÜLER Ağır yaralı İlker Özçakır, kullandığı uyuşturucunun etkisiyle kendisine yardım etmek isteyenleri engellemeye çalıştı. Bu sırada yoldan geçen bir kişi Özçakır'a sakinleşmesi için tokat vururken, bir kadın ise kovayla üzerine su döktü. İlker Özçakır ve annesi, ihbar üzerine sevk edilen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlker Özçakır, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ellerinde kesikler oluşan Sevgi Kuanç ise ayakta tedavi edildi. Acı haberi alan anne Sevgi Kuanç, sinir krizi geçirerek, gözyaşlarına boğuldu. İlker Özçakır'ın cesedi, hastane morgunda nöbetçi savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Keşanedirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağımlı Genç Pencereden Ölüme Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement