Bağımlılıkla Mücadele Platformu'ndan Sunum - Son Dakika
Yerel

Bağımlılıkla Mücadele Platformu'ndan Sunum

Bağımlılıkla Mücadele Platformu\'ndan Sunum

Bağımlılıkla Mücadele Platformu (BAM) öğrencilere sunum yaptı.

05.03.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımlılıkla Mücadele Platformu (BAM) öğrencilere sunum yaptı.

Bağımlılığın her türlüsüne karşı mücadele sloganı ile hareket eden Malatya'da bir çok sivil toplum kuruluşunun destek verdiği kısa adı BAM olan Bağımlılıkla Mücadele Platformu Yönetim Kurulu Üyeleri, Tecde Eğitim ve Kültür Derneği öğrencilerine bağımlılıkla mücadele konusunda bilgiler verdiler.

Tecde Eğitim ve Kültür Dernek binası salonunda gerçekleştirilen sunuma, Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, Tecde Eğitim ve Kültür Dernek Başkanı Ramazan Meşe ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte öğrenciler katıldı.

BAM Yönetim kurulu üyesi Hakan Hadiç, yaptığı konuşmada, "Bizler bağımlılıkla mücadele platformu mensupları olarak, toplumumuzda meydana gelen sosyal çöküntüye ahlaki yozlaşmaya dur diyebilmek için gençlerimizin, internet, cep telefonu, televizyon dizisi, içki, kumar, uyuşturucu madde, sigara bağımlılığı olmaması için gelecek nesillerimizin zehir tüccarlarının kölesi olmamaları için bir seferberlik başlattık.

BAM olarak 1 Mart Pazar günü kalabalık bir toplulukla Bağımlılığa Hayır Yürüyüşü ile mücadeleye start verdik. Mücadelemiz sadece yürüyüşle sınırlı olmamakla beraber Platformumuzun almış olduğu karar doğrultusunda yıl boyunca çeşitli zamanlarda okul, dernek ve çeşitli platformlarda bilgilendirici toplantılar ve sunum yapacağız. Bu gün ilk olarak Tecde Eğitim ve Kültür Dernek binası salonunda bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Hakan Hadiç sözlerini şöyle tamamladı:

"Bağımlılığın ilk adımı sigaradan başlıyor ve sonrasında çeşitli zararlı alışkanlıklarla devam ediyor. Bağımlılık sadece uyuşturucu maddeler değildir. Bağımlılığın her türlüsü zararlıdır. Son yıllarda artan teknoloji bağımlılığı bugün gençlerimizi hantallaştırmış adeta dünyasından koparır hale getirmiştir. İnternet bağımlılığıyla birlikte gelişen sosyal medya bağımlılığı gençlerimizi esir etmiştir. Biz BAM olarak insan sağlığına zararlı her türlü bağımlılığa karşı bir mücadele başlattık." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağımlılıkla Mücadele Platformu'ndan Sunum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement