Bağımsız Belediye Başkanı AK Parti'ye Destek İstedi - Son Dakika
Politika

Bağımsız Belediye Başkanı AK Parti'ye Destek İstedi

Bağımsız Belediye Başkanı AK Parti\'ye Destek İstedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ziyaret ettiği Afyonkarahisar’ın Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal, vatandaşlardan 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek vermelerini istedi.

26.10.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun ziyaret ettiği Afyonkarahisar'ın Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal, vatandaşlardan 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek vermelerini istedi.

Bakan Eroğlu, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında geldiği memleketi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesindeki programı kapsamında Akharım Beldesini ziyaret etti. Ziyarette, Akharım'a 16 derslikli okul ve gölet yapılacağı müjdesini veren Bakan Eroğlu halka seslendiği konuşmasında "Ziyaretlerim arasında Akharım Beldesini ayrı tutarak, bu dönemde ilk defa bir beldeye geliyorum. Akharım kasabasının bendeki yeri ayrıdır. Akharım'ın alt yapı ile ilgili sorunlarının giderilmesi için ihale yapıldı. Bunun yanında bizlerden talep ettiğiniz ve İl Genel Meclisimiz (İGM) tarafından 16 derslik okul yapılacağı müjdesini de buradan sizlere vermek istiyorum. İçme suyunuz artık memba suyu gibi. 1 Kasım seçimlerinde Akharım bizlerin yanında olacağını biliyoruz" dedi.

Akharım'ın bağımsız Belediye Başkanı Eşref Ünsal ise alışılmışın dışında bir konuşma yaparak, "1 Kasım seçimleri artık siyasi parti seçimi dışında memleket meselesi olmuştur. Bu yüzden Akharım Kasabası olarak AK Parti'de destek olmanızı istiyorum" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bağımsız Belediye Başkanı AK Parti'ye Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement