Bağımsız Milletvekili Adayı Arzakçı Diyarbakır İçin Çılgın Projeler Hazırladı - Son Dakika
Yerel

Bağımsız Milletvekili Adayı Arzakçı Diyarbakır İçin Çılgın Projeler Hazırladı

Bağımsız Milletvekili Adayı Arzakçı Diyarbakır İçin Çılgın Projeler Hazırladı

Diyarbakır’dan bağımsız milletvekili adayı Abdullah Arzakçı, kent için hazırladığı çılgın projelerini açıkladı.

27.02.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'dan bağımsız milletvekili adayı Abdullah Arzakçı, kent için hazırladığı çılgın projelerini açıkladı. Arzakçı, projesinde, Dicle Nehri üzerinde 60 kilometre uzunluğunda sosyal alan oluşturmayı hedefliyor.

Diyarbakırlı iş adamı Abdullah Arzakçı, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde bağımsız milletvekili adayı. Arzakçı, ticari hayatının yanı sıra bölgede uzun bir süredir siyasetin içerisinde. Dicle Vadisi projesini yıllar önce hazırlayan Arzakçı, şimdi ise Dicle Nehri üzerinden Hidro Elektrik Santrali (HES) ve sosyal alanlar oluşturarak kenttin turizm potansiyelini artırmayı hedeflediğini belirtti. Arzakçı, Hevsel Bahçeleri'nin bölgesinde başlayan proje, Bismil ilçesine kadar uzayacağını söyledi. 400 milyon liralık bu projede yaklaşık 100 bin kişinin istihdam edileceğini anlatan Arzakçı, milletvekili seçildiği taktirde, bu projenin hayata geçmesi için çalışmalar yürüteceğini ifade etti.

Siyasi partilerin yapamadığını kendisinin yapacağını dile getiren Arzakçı, Dicle Vadisi projesinin yanı sıra Diyarbakır'ın inanç turizminin canlandırmayı hedeflerinin arasında yer aldığını vurguladı. Projelerinin hazır olduğunu söyleyen Arzakçı, halktan destek beklediğini kaydetti. Diyarbakır'ı Ortadoğu'nun merkezi haline gelmesi gerektiğini bildiren Arzakçı, kentin istihdam sorununun giderilmesi için yoğun bir gayret sarf edeceğini sözlerine ekledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağımsız Milletvekili Adayı Arzakçı Diyarbakır İçin Çılgın Projeler Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement