Bağırsak ve Meme Kanserine Dikkat Çektiler - Son Dakika
Yerel

Bağırsak ve Meme Kanserine Dikkat Çektiler

Bağırsak ve Meme Kanserine Dikkat Çektiler

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, haftanın Pazartesi günleri organ bağışı masası kuran, Sağlık Gurup Başkanlığı, bağırsak ve meme kanseri konusunda da uyarıcı broşürler hazırlattı.

22.03.2017 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, haftanın Pazartesi günleri organ bağışı masası kuran, Sağlık Gurup Başkanlığı, bağırsak ve meme kanseri konusunda da uyarıcı broşürler hazırlattı. Ahmet Akın Kültür Merkezi'ndeki bir etkinlikle kurulan masadaki görevliler yüzlerce broşür dağıttı.

Burhaniye'de Sağlık Grup Başkanlığı, aşılama çalışmalarına devam ederken, yüzlerce vatandaşı da organ bağışına ikna etti. Ahmet Akın Kültür Merkezi'ndeki stantta, bağırsak kanseri ve meme kanserine karşı uyarıcı broşürler dağıttı. Bağırsak kanseri için sigara içilmemesi gerektiği ve beslenmeye dikkat edilmesi istenirken, meme kanserinde ise erken teşhisin önemi anlatıldı. Vatandaşları aydınlatmak için çalıştıklarını anlatan Sağlık Gurup Başkanı Dr. Faruk Kendigelen, her ortamda vatandaşların uyardıklarını ve binlerce broşür dağıtıldığını anlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağırsak ve Meme Kanserine Dikkat Çektiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement