Bağış Çifti Darulaceze'de 12. İftarlarını Verdi - Son Dakika
Güncel

Bağış Çifti Darulaceze'de 12. İftarlarını Verdi

Bağış Çifti Darulaceze\'de 12. İftarlarını Verdi

AB Eski Bakanı Egemen Bağış ile eşi Beyhan Bağış tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Darulaceze İftarının 12.'si yapıldı.

23.06.2016 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AB Eski Bakanı Egemen Bağış ile eşi Beyhan Bağış tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Darulaceze İftarının 12.'si yapıldı. İftara Dini azınlık temsilcileri, iş, sanat, siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Haber-Kamera Mehmet AKTARAN İSTANBUL DHA

Avrupa Birliği (AB) Eski Bakanı Egemen Bağış ile eşi Beyhan Bağış tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Darulaceze İftarının 12.'si yapıldı. Darulaceze Başkanlığı'nın avlusunda gerçekleşen iftar programına, Ünlü Şarkıcı Seda Sayan ve sevgilisi Erkan Çelik, Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay ve eşi Demet Kutluay ile iş, sanat, siyaset dünyasından kişiler ile dini azınlık temsilcileri katıldı.

Egemen Bağış ile Eşi Beyhan Bağış, karşıladıkları davetlilerle tek tek selamlaştı.

Ezanın okunmasıyla davetliler iftarını açtı. Duanın ardından teşekkür konuşması yapan Egemen Bağış, 'Ecdat yüzyıllar evvel burayı yaptırırken caminin yanına kilise ve havrayı da yaptırmış. 'Bu şehrin insanları farklı inançta olabilirler ama hepsi bu toprakların çocukları, hepsi birbirlerinin inançlarına saygılı, hepsi birbirinin kültürüne, ırkına saygı gösteriyor' demiş. Biz eşim ve çocuklarımla birlikte bayramlarda buraya geliyoruz. Biz onlarla muhabbet ediyoruz. Devlet zaten bütün ihtiyaçlarını gideriyor. Ama onların muhabbete de ihtiyacı var. İstanbul'un en merkezi noktasından bir tanesindeyiz. Buradan geçerken bir beş dakika uğrayıp buradakilerle sohbet ederseniz inanın bana siz de huzur bulacaksınız. dedi. Bağış konuşmasının sonunda, vatandaşlardan Darulaceze'nin hesaplarına bağışta bulunmaları çağrısı yaptı. İftarına ardından Darulaceze sakinleri Sedan Sayan'a yoğun ilgi gösterirken, Seda Sayan onlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağış Çifti Darulaceze'de 12. İftarlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement