Bağışlarla Büyüdü Halka da Açıldı - Son Dakika
Yerel

Bağışlarla Büyüdü Halka da Açıldı

Bağışlarla Büyüdü Halka da Açıldı

Gediz Üniversitesi Kütüphanesi, son bağışlarla 36 bin yazılı, 2 milyon da elektronik kitaba ulaştı.

27.09.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Üniversitesi Kütüphanesi, son bağışlarla 36 bin yazılı, 2 milyon da elektronik kitaba ulaştı. Daha önce Türkiye Adalet Akademisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Vehbi Koç Ankara Araştırmaları Merkezi, Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Hasan Topal, tarihçi Prof. Dr. İsmail Aka, emekli Hüsnü Cemal Güraksın, Avukat Gökalp Kurut, yayıncı Murat Çaylı ve işadamı Abdullah Soydaş destekte bulunmuştu. Son olarak da İzmir Büyükşehir Belediyesi, eğitimci Engin Tezcan ve mühendis Sinan Yelken çok sayıda kitapla kütüphaneyi daha da zenginleştirdi. Böylece 36 bin yazılı, 2 milyon da elektronik kitaba ulaşıldı.

Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi Müdürü Ayşe Üngör'e, Başkan Aziz Kocaoğlu'nun danışmanı gazeteci Hasan Tahsin Kocabaş'a, Engin Tezcan'a ve Sinan Yelken'e plaketle teşekkür etti. Prof. Dr. Çevik, bağışlarla her geçen gün büyüyen kütüphaneyi halkın kullanımına da açtıklarını dile getirdi, şunları söyledi:

"EN DEĞERLİ DESTEK BU"

"Sahip oldukları bilgiyi paylaşarak eğitime ve akademik çalışmalara kazandıran bağışçılarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Satın almak istesek bile bulamayacağımız kitapları onlar sayesinde edindik. Paha biçilemeyecek değere ve öneme sahip bu kaynakları, bir köşede tutup çürütmek yerine, eğitime kazandırdıkları için şükranlarımızı sunuyoruz. Kütüphanemizden Gediz Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri dışında dileyen herkes de ücretsiz olarak yararlanabilecek. Bilgi paylaştıkça çoğalır düşüncesiyle hareket ediyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağışlarla Büyüdü Halka da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement