Bağlar Belediyespor Play Off'lara Kaldı - Son Dakika
Spor

Bağlar Belediyespor Play Off'lara Kaldı

Bağlar Belediyespor Play Off\'lara Kaldı

Grubunda 16 puanla Averajla üçüncü olan Bağlar Belediyespor toplam 32 takımın yer aldığı Play Off Eleme Grubu müsabakalarını oynamaya hak kazandı.

26.01.2015 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ı yıllardır istikrarlı bir şekilde basketbol Liglerinde temsil eden Bağlar Belediye Spor Erkek Basketbol takımı bu yıl da katıldığı Erkekler Bölgesel Lig müsabakalarında yer aldığı 5.grupta geçmiş yıllara göre daha zorlu takımlarla eşleşmesine ve sezonu çok geç açmasına rağmen grubunu Averajla 3'üncü sırada bitirerek Play Off Eleme Gruplarına kaldı.

8 Grup'ta her takımın, kendi grubundaki diğer takımlarla biri kendi sahasında, diğeri rakip takımın sahasında olmak üzere karşılaşmasıyla, deplasmanlı, iki devreli lig usulü oynanan müsabakalar sonucunda yapılan puan sıralamasına göre grubunda 16 puanla Averajla üçüncü olan Bağlar Belediye spor toplam 32 takımın yer aldığı Play Off Eleme Grubu müsabakalarını oynamaya hak kazandı.

Bağlar Belediyespor Erkek Basketbol takımı EBBL 5 Grup'ta oynadığı 10 maçta 6 Galibiyet,4 Mağlubiyet karşılığı 16 puan topladı. Bağlar'lı Basketbolcular oynadıkları 10 maçta 696 sayıyı rakip potalara bırakırken,652 sayıyı ise potalarında gördüler.

Grubunda 16 puanla Averajla üçüncü olan Bağlar Belediyespor toplam 32 takımın yer aldığı Play Off eleme gruplarında önceki gün Abdi İpekçi Spor Salonu basın toplantı salonunda düzenlenen EBBL İkinci Tur Kura Çekimi sonucu D grubunda yer aldı.

İlk Hafta Rakip Ünyespor

Normal Sezon müsabakaları sonucunda yapılan puan sıralamasına göre; gruplarında birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan takımların, kura ile 4 adet sekiz 8 takımlı A, B, C, ve D gruplarına yerleştirilerek oluşturulan Eleme Grubunda D Grubunda yer alan Bağlar Belediye spor'un rakipleri ise Bossanspor, Çankırı Demirspor, Mevlana Üniversitesi, Ünye Belediyespor, Kırklareli Belediyesi, Başkent Karşıyaka ve Beykozspor oldu.24 Ocak 2015 Cumartesi günü başlayacak Eleme Gruplarında Bağlar Belediye spor D Grubunda ki 14 haftalık maratonuna ilk hafta Ünye'de Ünye Belediye spor'la oynayacağı karşılaşmayla merhaba diyecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Bağlar Belediyespor Play Off'lara Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement