Bağlar'da 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Semineri - Son Dakika
Güncel

Bağlar'da 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Semineri

Bağlar\'da \'İş Sağlığı ve Güvenliği\' Semineri

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanlığı tarafından belediyenin birim müdürlüklerine 'İş Sağlığı ve Güvenliği' konulu seminer verildi.

22.11.2014 23:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanlığı, belediye personellerine seminer vermeye devam ediyor. Belediyenin bütün personellerine eğitim veren uzmanlık birimi son olarak birim müdürlüklerine 'iş Sağlığı ve Güvenliği' konulu seminer verdi.

Bağlar Belediyesi Konferans Salonu'nda verilen seminere Belediye'nin Eşbaşkan Yardımcısı Murat Satıcı da katıldı. İş sağlığı ve güvenliğinin önemine değindiklerini ifade eden İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanı Veysi Çelebi, amaçlarının iş yerlerinde sağlıklı ve güvenlikli bir ortamı temin etmek olduğunu söyledi. Türkiye'de iş kazalarının yoğunlukta yaşandığını sözlerine ekleyen Çelebi, "iş kazaları ve meslek hastalıklarını azaltmak, çalışanları hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendirmek, onların karşı karşıya bulundukları mesleki riskler ile bu risklere karşı alınması gerekli tedbirlerin nasıl alındığını öğretiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bağlar'da 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement