Bağlar'daki Terör Mağdurlarına Yardım - Son Dakika
Güncel

Bağlar'daki Terör Mağdurlarına Yardım

Diyarbakır Valiliği, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'ndeki terör mağduru vatandaşlara 2 milyon 631 bin 297 lira yardımda bulundu.

21.04.2016 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valiliği, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi'ndeki terör mağduru vatandaşlara 2 milyon 631 bin 297 lira yardımda bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy, yaptığı açıklamada, Kaynartepe Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu mağdur olan vatandaşlara devletin şefkat elini uzattığını belirtti.

Güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucu mahalledeki terör olaylarının sona erdiğini anımsatan Aksoy, terör olaylarının ardından hasar tespit çalışmalarına hızla başladıklarını bildirdi.

Vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bin 670 vatandaşa 501 bin lira yardımda bulunulduğunu aktaran Aksoy, Kaynartepe Mahallesi'nde oturan vatandaşlara toplam 2 milyon 631 bin 297 lira ödeme yapıldığını vurguladı.

Vatandaşlara küçük bir zarar dahi gelmesini istemediklerini aktaran Aksoy, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Vatandaşımız bir zarar görmüşse, bizler devlet olarak her zaman onun yanında yer alamaya ve vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya gayret edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca 15-20 Mart'ta terör örgütü mensupları tarafından yapılmaya çalışılan olumsuzluklara destek vermediği, örgüt mensuplarının bu çabalarını boşa çıkardığı ve devletinin yanında yer aldığı için Diyarbakır halkına tekrar teşekkürlerimi sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bağlar'daki Terör Mağdurlarına Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement