Bahadırlar Mahallesi'ne Yeni Sondaj Kuyusu - Son Dakika
Yerel

Bahadırlar Mahallesi'ne Yeni Sondaj Kuyusu

Bahadırlar Mahallesi\'ne Yeni Sondaj Kuyusu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Sarıgöl’ün Bahadırlar Mahallesi’nde açılan sondaj kuyusu sayesinde yeterli içme suyunu sağladı.

02.11.2016 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Sarıgöl'ün Bahadırlar Mahallesi'nde açılan sondaj kuyusu sayesinde yeterli içme suyunu sağladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesindeki sondaj faaliyetlerini büyük bir özveri ile sürdürüyor. MASKİ, Sarıgöl'ün Bahadırlar Mahallesi'ndeki içme suyunun yetersiz geldiğinin tespit edilmesi üzerine mahallede yeni bir sondaj kuyusu açtı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, 180 metrede derinliğindeki kuyu verimini saniyede 6 buçuk litre olarak ölçümlediler. Sondaj kuyusundan alınan su numunesi analiz işlemlerine tabi tutulmak üzere Halk Sağlığı Laboratuvarı'na gönderildi. Su numunesinden gelecek sonuç doğrultusunda sondajın şebekeye bağlantısı yapılarak kullanıma açılacak. Bu sayede Bahadırlar'ın su sorunu ortadan kaldırılarak mahalleye yeterli su ulaştırılmış olacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bahadırlar Mahallesi'ne Yeni Sondaj Kuyusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement