Bahçeci Sağlık Grubu Hizmeti Bölge Halkının Ayağına Götürüyor - Son Dakika
Güncel

Bahçeci Sağlık Grubu Hizmeti Bölge Halkının Ayağına Götürüyor

Bahçeci Sağlık Grubu Hizmeti Bölge Halkının Ayağına Götürüyor

Yirmi binden fazla çocuğun dünyaya gelmesini sağlayan, tüp bebek tedavisi ve kadın sağlığı konusunda yıllardır hizmet vermeye devam eden Bahçeci Sağlık Grubu, gerek yurt içinde gerek yurtdışındaki yatırımlarını hızlı bir ivmeyle sürdürüyor.

27.05.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yirmi binden fazla çocuğun dünyaya gelmesini sağlayan, tüp bebek tedavisi ve kadın sağlığı konusunda yıllardır hizmet vermeye devam eden Bahçeci Sağlık Grubu, gerek yurt içinde gerek yurtdışındaki yatırımlarını hızlı bir ivmeyle sürdürüyor. Bugüne kadar Diyarbakır ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden gelen binlerce çiftin bebek hayallerini İstanbul'da gerçekleştiren Bahçeci Sağlık Grubu, Doğu'nun en önemli merkezi olan Diyarbakır'daki şubesi ile hizmeti bölge halkının ayağına götürüyor. Üçü Türkiye'de 6'sı yurt dışında toplam 9 tüp bebek merkezi bulunan Bahçeci Sağlık Grubu yatırımlarında seçici davranıyor. Verdiği hizmete son derece güvendiklerini belirten Bahçeci Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, "Biz yatırımlarımızı ihtiyacı olan bölgelere yapıyoruz, hizmeti ihtiyacı olanların ayağına götürüyoruz" diye konuştu.

Türkiye'de İstanbul'dan sonra sadece Diyarbakır'da merkezleri bulunduğunu belirten Bahçeci, böylece bölge halkının tüp bebek tedavisi için batıya gelmesine gerek kalmadığının altını çizerek; "Tüp bebek hayali kuran çiftlerin umudu batıda değil Diyarbakır'da olmalı. Her hastanın İstanbul ve Ankara'ya yönlendirilmesi büyük haksızlık" dedi.

Her Hastanın İstanbul ve Ankara'ya Yönlendirilmesi Etik Değil

Bahçeci, bu güne kadar 20 binden fazla başarılı tüp bebek tedavisi gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi: "Diyarbakır ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden gelen binlerce çiftin bebek hayallerini İstanbul'da gerçekleştirdik. Ancak, Doğu halkı için diğer şehirlerde tedavi görmek oldukça masraflı oluyor. Üstelik olumsuz sonuç sonrasında en büyük çöküntüyü manevi olarak yaşıyorlar. Biz, Bahçeci Sağlık Grubu olarak oradaki halkın sağlık göçünü engellemek için çalışıyoruz. Doğu'nun en önemli merkezi olan Diyarbakır'daki şubemiz ile hizmeti bölge halkının ayağına götürüyoruz. Halkımıza kendi memleketlerinde başarılı bir şekilde tedavi uyguluyoruz."

Metropol Algısını Yıktık

Doğu halkının uzun zamandır yaşadığı en büyük sıkıntının diğer şehirlerde tedavi olmak yaşadıkları zaman ve maddi kayıplar olduğunu belirten Mustafa Bahçeci, bölge halkında başarılı tüp bebek hizmeti için metropollere gitme algısı olduğunu ancak sunmuş oldukları başarılı hizmet ile bu algıyı kırmaya başladıklarını söyledi.

Umutlarını Diyarbakır'da Buldular

Bölge halkı tarafından yakından tanınan Op. Dr. Zeki Akkum, Diyarbakır şubesinin 10'dan fazla şehri kapsayan bir hizmet ağı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek Merkezi olarak burada başarılı bir şekilde hizmet veriyoruz. Bitlis, Muş, Urfa, Antep, Batman, Siirt, Mardin, Erzurum gibi bölgedeki tüm şehirlerden hastalarımız oluyor. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde tüp bebek yönteminde başarılı olamamış, sonra burada tedavi olup evlat sahibi olan birçok hastamız oldu. Metropoller de sunulan bütün hizmetleri biz burada veriyoruz."

Akkum, 900 metrekarelik alanımızda genetik tanı hizmeti, Kadın Hastalıkları ve Doğum Dal Merkezi ve Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek Merkezi olarak hizmet verdiklerini belirterek; "Ayrıca, İnfertilite ve Tüp Bebek Erkek Üreme Sağlığı, Jinekoloji, Gebelik Takibi ve Doğum, Laboratuvar, Genetik hizmetlerimizin tümünü burada sağlıyoruz. Bu güne kadar imza atmış olduğumuz başarılı tüp bebek sayısı hizmet bütününü burada sunduğumuzun kanıtı" açıklamasını yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahçeci Sağlık Grubu Hizmeti Bölge Halkının Ayağına Götürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ardahan'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Elemeleri Gerçekleştirildi
    12:03 Ardahan'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Elemeleri Gerçekleştirildi

    Türkiye Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından her yıl düzenlenen 'Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nın Ardahan elemeleri, 16 Nisan 2024 Salı günü Ardahan Öğretmenevinde yapıldı. Çıldır İlkokulu öğrencileri, Çıldır ilçesini temsilen turnuvaya katıldı. Turnuva sonunda Mangala oyununda Tülin Ceren Koca ve Q-bitz oyununda Fatih Baydar isimli öğrenciler, il birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

  • Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı Seçimi Sonuçlandı
    12:03 Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı Seçimi Sonuçlandı

    31 Mart yerel seçimlerinin ardından yapılan Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde, CHP adayı Serkan Akbudak Meclis Başkanı olarak seçildi. Seçim sonucunda CHP'nin üye sayısı 7'ye yükseldi.

  • Burdur'da Kavşakta Kaza: 1 Yaralı
    12:01 Burdur'da Kavşakta Kaza: 1 Yaralı

    Burdur'da Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen kaza sonucu, kavşağa kontrolsüz giren iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, polis karakolunun istinat duvarına çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    12:01 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcu maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Hırsızlar, çaldıkları altınlarla çalıntı araçla kaçtı. Polis, şüphelileri aramaya devam ediyor.

  • Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti
    12:00 Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti

    Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Macaristan Kütahya Fahri Konsolosu İsmet Güral ile birlikte Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret etti. Vali Işın, Büyükelçi Matis'i Kütahya'da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

  • Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi
    12:00 Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi

    Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, merkez binada görev yapan personelle bir araya gelerek hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Kotan, personelden işlerini layıkıyla yapmalarını istedi ve tasarruf tedbirleri alacaklarını belirtti.

  • Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohum Fidelerini Üreticilere Hibe Etti
    11:59 Bodrum Belediyesi Atalık Yerli Tohum Fidelerini Üreticilere Hibe Etti

    Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından üretilen atalık yerli tohum fideleri, üreticilere hibe edildi. Dağıtım etkinliğine Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de katıldı.


Advertisement