Bahçede Otururken Üzerlerine Otomobil Düşmesi Sonucu Ölen Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Bahçede Otururken Üzerlerine Otomobil Düşmesi Sonucu Ölen Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bahçede Otururken Üzerlerine Otomobil Düşmesi Sonucu Ölen Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Üsküdar'da, bir apartmanın bahçesinde yakınlarıyla çay içerken kontrolden çıkan bir otomobilin üzerlerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 58 yaşındaki Serpil Dener son yolculuğuna uğurlandı.

17.08.2015 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar'da, bir apartmanın bahçesinde yakınlarıyla çay içerken kontrolden çıkan bir otomobilin üzerlerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 58 yaşındaki Serpil Dener son yolculuğuna uğurlandı.

Serpil Dener için Üsküdar'da bulunan Küçük Selimiye Çiçekçi Camii'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Serpil Dener'in yakınları, akrabaları ve dostları katıldı.

Dener'in cenazesi, cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Salacak'ta dün meydana gelen kazada, yokuş aşağı inen 67 FA 736 plakalı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, araç demir korkulukları da aşarak, 3 katlı binanın bahçesine 1 metreyi aşkın yükseklikten uçmuştu. Kazada, o sırada bahçede oturan 58 yaşındaki Serpil Dener otomobilin altında kalarak can vermiş, yanında bulunan Nuri Evliyazade, Leyla Argon ve Hülya Kaptan ise hafif yaralanmıştı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçede Otururken Üzerlerine Otomobil Düşmesi Sonucu Ölen Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement