Bahçeli, A Takımını Değiştiriyor! İki İsmin Koltuğu Garanti - Son Dakika
Güncel

Bahçeli, A Takımını Değiştiriyor! İki İsmin Koltuğu Garanti

Bahçeli, A Takımını Değiştiriyor! İki İsmin Koltuğu Garanti

Erken seçim olasılığını göz önünde bulunduran Bahçeli, A takımında değişikliğe gidiyor. Seçim bölgelerinde büyük başarı sağlayan Vural ile Halaçoğlu'nun koltuğu garanti.

26.06.2015 13:02  Güncelleme: 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kulislerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 15 Divan üyesinden ez az yarısını değiştireceği ve yerlerine de yeni isimler atayacağı konuşuluyor. Revizyon operasyonunun 15 Kasım'da yapılabilecek olası erken seçimden önce eylülde gerçekleşmesi bekleniyor.

YENİ EKİPLE GİRECEK

21 Mart'ta Ankara'da yapılan 11 Olağan Büyük Kurultay'da bin 149 delegenin oyu ile 7. kez MHP Genel Başkanlığı'na seçilen Bahçeli'nin muhtemel erken seçime yenileyeceği parti yönetimi ile girmeyi planladığı öğrenildi. Genel Başkan Yardımcılıkları'na sürpriz isimlerin getirileceği ifade ediliyor.

GÖZLER BAHÇELİ'DE

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK) tam yetki almasına karşın 7 Haziran'daki genel seçimler öncesi Başkanlık Divanı'nda değişiklik yapmamıştı. Sadece Genel Sekreter Yardımcıları Abbas Bozyel ile Recep Dumanlı görevden alındı. Bu iki koltuğa Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile Hidayet Vahapoğlu atandı.

HABERAL GİRECEK Mİ?

MHP'nin Başkanlık Divanı'na girecek yeni isimler arasında; Ankara milletvekili adayı Erkan Haberal, Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ, Ankara milletvekili Mustafa Erdem, Adana milletvekili Mustafa Varlı, Antalya milletvekili Selim Yurdakul ile Mersin eski milletvekili Mehmet Şandır'ın adı geçiyor. Genel Sekreter Yardımcısı olarak Divan'a giren Mustafa Kalaycı'nın da Genel Başkan Yardımcısı olması bekleniyor.

İKİ KOLTUK AYNI KALIYOR

MHP'nin Meclis Grup Başkanvekilleri Oktay Vural ile Yusuf Halaçoğlu'nun ise görevlerinde kalacakları bildirildi. Bahçeli'nin performanslarını beğendiği Oktay Vural ile Kayseri'de bir olan vekil sayısını 3'e çıkartarak büyük başarı elde eden Halaçoğlu'nu değiştirmeyeceği öğrenildi.

MHP Başkanlık Divanında halen şu isimler var: "Şefkat Çetin (Ankara), Kenan Tanrıkulu (İzmir), Atila Kaya (İstanbul), Celal Adan (İstanbul), Semih Yalçın (İstanbul), Haluk Ayhan (Denizli), Mevlüt Karakaya (Adana), Oktay Öztürk (Mersin), Sadir Durmaz (Yozgat), Yıldırım Tuğrul Türkeş (Ankara), Ruhsar Demirel (Eskişehir), Zühal Topcu (Ankara), İsmet Büyükataman (Bursa-Genel Sekreter)"

Son Dakika Güncel Bahçeli, A Takımını Değiştiriyor! İki İsmin Koltuğu Garanti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (72)

  • almanya: Sen seçimi çok seviyon bahçeli ama unutma 2002 de barajı geçemedin aynı hatanı gene yapıyon en iyisi sen emekliye ayrıl ki mhp iktidar olsun 90 2 Yanıtla
  • Antifaşist: Ya butun insanlik degisti bu ulkucucu barbarlari degismedi degismedi hepbayni kalin kafa 69 12 Yanıtla
  • KARACA: MHP YI SEVMEYEN YA KANSIZDIR YA VATANSIZDIR.INADINIZA MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP MHP 10 50 Yanıtla
  • Hıtmen: Ülkücülük = Çakalık 42 16 Yanıtla
  • diyarbakirli: Ulkuculerden cacık olmaz poskevitciler 26 12 Yanıtla
  • YABAN GULU: MHP DUŞMANLARI KININIZLE ÇATLAYIN PATLAYIN MHP ÖMURLUK TURKIYENIN PARTISIDIR 13 15 Yanıtla
  • ERKEN SECİM AK PARTİNİN ZAFERİ OLACAK: erken seçim olursa havayı alaçaksın AK PARTİ EZİCİ ÇOĞUNLUKTA OY ALACAK BUNU UNUTMA BOHCALI 23 5 Yanıtla
  • GOKBORUYEM: MHP SIZ BIR TURKIYE DUŞUNEMIYORUMMM 7 16 Yanıtla
  • SAMSUNLU: 12 YAŞINDAN UFAK ÇOCUKLARIN KURAN EYTİMİ ALMASINI ENGELLEYEN YASAYA DSP ZAMANINDA DESTEK VEREN BAHÇELİ,APONUN İDAM EDİLMEMESİ İÇİN İMZA VEREN BAHÇELİ,PEYGAMBER EFENDİMİZE HAKARET EDİLDİĞİNDE TÜM DÜNYA AYAĞA KALKARKEN SESİ ÇIKMAYAN BAHÇELİ,BAŞÖRTÜSÜ YÜZÜNDEN MECLİSTE RESMEN DIŞLANAN MERVE KAVAKÇIYA DESTEK VERMEYEN VE SESİ ÇIKMAYAN BAHÇELİ,MHP MERSİN MİLLET VEKİLİ RAHMETLİ ALİ GÜNGÖRÜ SÜPER BİR MECLİS KONUŞMASINDAN SONRA (İZLEYİN ) PARTİDEN İHRAÇ EDEN BAHÇELİ,HALEN BU HAİNE OYMU VERECEKSİNİZ YANİ 5 12 Yanıtla
  • SAMSUNLU: 12 YAŞINDAN UFAK ÇOCUKLARIN KURAN EYTİMİ ALMASINI ENGELLEYEN YASAYA DSP ZAMANINDA DESTEK VEREN BAHÇELİ,APONUN İDAM EDİLMEMESİ İÇİN İMZA VEREN BAHÇELİ,PEYGAMBER EFENDİMİZE HAKARET EDİLDİĞİNDE TÜM DÜNYA AYAĞA KALKARKEN SESİ ÇIKMAYAN BAHÇELİ,BAŞÖRTÜSÜ YÜZÜNDEN MECLİSTE RESMEN DIŞLANAN MERVE KAVAKÇIYA DESTEK VERMEYEN VE SESİ ÇIKMAYAN BAHÇELİ,MHP MERSİN MİLLET VEKİLİ RAHMETLİ ALİ GÜNGÖRÜ SÜPER BİR MECLİS KONUŞMASINDAN SONRA (İZLEYİN ) PARTİDEN İHRAÇ EDEN BAHÇELİ,HALEN BU HAİNE OYMU VERECEKSİNİZ YANİ 11 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement