Bahçeli: Bu Milletin Adı Parçalamaya Çalışanlara İnat Türk Milletidir - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: Bu Milletin Adı Parçalamaya Çalışanlara İnat Türk Milletidir

MHP lideri Bahçeli, "AKP, PKK'ya ruhunu kaptırmıştır. Kandil hayranlığı aklını almıştır. Bu milletin adı parçalamaya çalışanlara inat Türk milletidir." dedi.

03.03.2015 11:11  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli 'silahsızlanma' çağrısını konuşmasının merkezine alarak, "AKP PKK'ya ruhunu kaptırmıştır. Kandil hayranlığı AKP'nin aklını almıştır. Görüyorsunuz Türkiye Cumhuriyeti hükümeti bir sabıkalı katilin, bir teröristin 10 maddelik metnini çözüm olarak sunmaktadır. Bu milletin adı parçalamaya çalışanlara inat Türk milletidir." dedi.

"BAYRAĞIMIZ HÜCUM ALTINDADIR"

Bahçeli, "Ülkemiz karanlık bir tüneldedir. Başbakan aklınca selamlaşma kampanyası başlatsa da insanlarımızın arasına nifak girmekte selam sabah kesilmektedir. Vatanımız korkakların kanlı ve terörist grupların güdümündedir. Etrafımızdaki çember giderek daralmaktadır. Her günümüz zulümle geçmektedir. Bayrağımız yarım kafalıların yandaş ve yalakalıktan tam not almış müfrezelerin hücumu altındadır." ifadelerini kullandı.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar:

"AKP PKK'YA RUHUNU KAPTIRMIŞTIR"

AKP 13 yıl içinde ülkemizin posasını çıkarmıştır. Milli bekanın üzerine kabus gibi çökmüştür. AKP huzur muhalifidir. Ahlaka en ağır darbeyi indirenler iktidardadır. Yolsuzluk yoksulluk illetini azdıranlar iktidardadır.

Bölücü örgüt jestlerle dirilmiş tavizlerle canlanmış pazarlıklarla Türkiye'nin karşısına sanki eşit bir güç gibi dikilmiştir.

AKP PKK'ya ruhunu kaptırmıştır. Kandil hayranlığı AKP'nin aklını almıştır. Görüyorsunuz Türkiye Cumhuriyeti hükümeti bir sabıkalı katilin, bir teröristin 10 maddelik metnini çözüm olarak sunmaktadır. Başbakan bize de çağrıda bulunarak aksi halde kaybedeceğimizi söylemektedir.

"AMA HİÇ DE BÖYLE OLMAYACAKTIR"

Davutoğlu unutmasın ki eğer milletimiz kazanacaksa milletimiz huzura kavuşacaksa biz kaybetmeye baştan razıyız. Ama hiç de böyle olmayacaktır. Her bir maddesi musibet olan ihanet metni Dolmabahçe sarayındaki başbakanlık ofisinde açıklanmıştır. Neymiş PKK olağanüstü kongre toplayıp silah bırakacakmış.

"SEVR ANLAŞMASINA DA BARIŞ..."

Sevr anlaşmasına da barış diyorlardı ve Türk milletine nasıl bir cehennemi yaşatacağı da herkesin malumuydu. AKP PKK ile mütareke yapmış müzakereye hız vermiştir.
433 maddelik Sevr anlaşmasıyla ihanet metni arasında esasta hiçbir fark yoktur. Sevr'i imzalayacak kadar küçülen 3'li kadro ile AKP'yi temsilen PKK HDP bloğunun karşısına oturan 3 kişinin yolları 95 yıl sonra kesişmiştir.

Her dağa çıkan 30 yılda hükmünü geçirecekse Türk milletinin payidarlığını şerefini nasıl teminat altına alıp muhafaza edeceğiz. Bundan sonra önüne gelen silahlanıp bir yol ağzını dağ köşesini tutarsa onlara da teslim mi olacağız. Sevr'in kalıntıları AKP'yi hulul etmiştir. Entrikacılar Türkiye'yi sarmak için yola çıkmıştır. İki yüzlüler Türkiye'yi kafa kola almak için hizaya geçmiştir.

"KARIN DEŞENE ERMENİ MİLİTANI İLE..."

Küstahlığın zirvesinde bağdaş kurup millete sövüp sayanlar küfrün destanını yazmaya başlamışlardır. Karın deşene Ermeni militanı ile AKP ve PKK'nın ne farkı kalmıştır.
Bunların hepsi aynı alçaklığın üretimidir. AKP'nin PKK'ya iltifat yağdırması gönül gözünün kapandığına açık delildir. İktidar partisi bölücülerin umut kapısı mevkiini kendisine yakıştırmıştır.

Bir yanda MHJP ile HDP'yi, gösterme çabasındaki Davutoğlu bir anda kaşla göz arasında adını HDP'nin nüfuzuna yazdırmıştır. Canini tehdit dolu sözlerine AKP taşıyıcılık yapmıştır. Kumpas tüm yönleriyle deşifre olmuştur.

"AKP PKK TÜRKİYE'Yİ KUNDAKLAMIŞ VE KUŞATMIŞTIR"

İhanetin kravatlı kravatsız aktörleri sobelenmiştir. AKP PKK Türkiye'yi kundaklamış ve kuşatmıştır. Düşe kalka vizyonda tutulan çözülme süreci 10 maddelik ihanet belgesiyle yeniden derlenip toparlanmıştır. Yıkım projesine nasıl direnmişsek, daha da fazlasını yapmaya AKP-PKK'ya nefes aldırmamaya sonuna kadar hazırız. 10 maddelik ihanet belgesine olumlu yaklaşmamız kendimizi inkar olacaktır. İhanet maddesine tam olarak itirazımız vardır.

"AYNISI 2013 YILINDA YAPMIŞTIR"

Öcalan canisi örgütünü silahlı mücadeleyi bırakması için olağanüstü kongreyi toplamaya çağırtmıştır. Aynısı 2013 yılında yapmıştır. Ancak PKK elini tetikten çekmemiştir. Sadece yaşlı ve hasta olan teröristler Türkiye dışına çıkmışlardır.

PKK'nın silah bırakma çağrısı zaman kazanmaya dönük bir manevradır. Silah bırakan varsa o da AKP hükümetidir. PKK'nın silah bırakmasını beklemek ahmaklık ve gaflettir. HDP'nin çok konuşan eş başkanından silahların bırakılacağına dair bir işaret gelmemiştir. Bu eş başkan AKP'den hala umut görmemektedir.

"SİNSİ BİR İLAVE"

PKK'nın olağanüstü kongreyle silah bırakmasını istemek meşrulaşma çabalarına sinsi bir ilavedir. AKP buna göz yummuş veya açıktan destek olmuştur. Bir katiller ordusundan kongre toplamasını istemek ve buna çanak tutmak ancak ve ancak münafık ve melun zihniyetlerin ürünüdür. Ecdadımızın türbesini bile koruyamayan vatan topraklarını bırakıp kaçan Davutoğlu ve hükümetinin bunu yapması asla mümkün değildir.

Terör örgütünün bir anda siyasi alana geçme çabası Türkiye'nin yenildiği anlamına gelecektir.
10 maddelik ihanet metninde demokratik siyasetin tanımından bahsedilmektedir. Bu açık şekilde PKK teröristlerinin siyaset yapmasına yönelik bir tuzaktır.

"İMRALI CANİSİNİN MUĞLAK İFADELERLE"

AKP'nin PKK'lıları siyaset alanına taşıma tutkusu bölücülüğü aklama tutkusudur. İmralı canisinin muğlak ifadelerle kaleme aldığı yerel unsurlar vurgusu tamamen özerklikle ilgilidir. AKP-PKK ittifakı iblisten aldığı talimatlarla cerrahi operasyona başlamışlardır. Türkiye'de özgür eşit olmayan vatandaş mı vardır?Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür…

"AKP GERİ VİTES YAPARAK ANLAŞMA YOLUNA GİTMİŞTİR"

PKK iç güvenlik paketine vize vermeyince AKP geri vites yaparak anlaşma yoluna gitmiştir. HDP'nin kapısında dilencilik yapan başbakan bilesin ki PKK'yı kızdırmamak için aysa tasarısını geri çekecek kadar fossun… Davutoğlu tüm sözlerini yemiş tüm iddialarını kendi sözleriyle çürütmüştür.

Öcalan Erdoğan ve Davutoğlu sacayağı, Türk milletinin utanma bilemeyen hasımlarıdır. PKK Başbakanlıktadır, PKK saraydadır, sokaktadır, meydandadır, üniversitedir, iş ve sanat hayatındadır. Bu durum milliyetçi hareket için bozgundur.

Cumhurbaşkanı üçüncüsünü nereye gönderdiğini bilmediğimiz 2 maymunla oyalanmaktadır. Anlaşılan Öcalan ve Erdoğan aralarında saat gibi çalışan bir işbirliği yapmışlardır: yanlarına 23 Nisan Başbakanını da alarak Türkiye'nin fişini çekmek için son rötuşları yapmaktadırlar.
Kandil'de petrol aramaya kadar götüren AKP, PKK'ya yeni gelir kapıları açma çabasına girmişlerdir. Enselerinden vurulan Mehmetçiklerin kanı yerde kalmıştır."

Bahçeli: Bu Milletin Adı Parçalamaya Çalışanlara İnat Türk Milletidir
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bahçeli: Bu Milletin Adı Parçalamaya Çalışanlara İnat Türk Milletidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (167)

  • selim: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, OYLAR MHP'ye. . . 37 12 Yanıtla
  • eski akp li: O kadar oy verdik AKP ye ama bu sefer ailece. 10 oyumuz da sana MHP 22 20 Yanıtla
  • Az kaldi: Bahceliye laf atanlar sizin baskanlariniz Bahcelinin seyinin seyi bile olamaz. Hadi fazla ötup durmayin. Butun vatan hainleri toplanmis burda Vatansever kisiyi kötuluyorlar. Hadi ordan. 25 15 Yanıtla
  • rizeli: Ya bir kerede gözel bisi söyle hep mi bõlücük politikasimi yaparsin 18 22 Yanıtla
  • OYLAR MHP'YE: TÜRKİYENİN BEKAASI İÇİN, BAYRAK İÇİN VATAN İÇİN 24 15 Yanıtla
  • KARAELMAS: ALLAHINA KURBAN OLDUĞUM HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN. 25 14 Yanıtla
  • inek: inek chp nin yanına git 24 15 Yanıtla
  • Herseyyalan: bu ülkeyi bölmeye çalışanlar mhp ırkçılarıdır siz kendinizi birşey sanıp sadece türkiye türklerindir deyip zaten ırkçı olan bir topluluğu yanınıza alıp ötekilerini dışlıyorsunuz kendinizce artık insanlar uyandı uyuyan insanlara söylüyorum siz islam dinine uyup barış istiyorsanız bir adım beklemeden ilk adımı siz atın ve bekleyin görün. . 12 26 Yanıtla
  • SERDAR: İyiki varsın Devlet Bey, sonuna kadar doğruları söylüyorsun ama bu millet nasıl bir gaflet uykusundaysa bir türlü uyanamıyor. 28 10 Yanıtla
  • Eski akpli: Akpye oy vermem bu saatten sonra oyum mhpye 15 22 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement