Bahçeli Erdoğan'ı Her Önüne Gelen Kandırıyorsa Türkiye Batmış, Çukurda Demektir-10 - Son Dakika
Güncel

Bahçeli Erdoğan'ı Her Önüne Gelen Kandırıyorsa Türkiye Batmış, Çukurda Demektir-10

Bahçeli Erdoğan\'ı Her Önüne Gelen Kandırıyorsa Türkiye Batmış, Çukurda Demektir-10

Bahçeli Erdoğan'ı her önüne gelen kandırıyorsa Türkiye batmış, çukurda demektir-10 DHA ANKARA- Bahçeli: Erdoğan'ı her önüne gelen kandırıyorsa Türkiye batmış, çukurda demektir (Geniş haberi) "AKP iktidarı Türk tarihine, Türk milletine ve TC devletine alenen ihanet etmiştir" "Bunlar camide siyaset yaparlar, Kabataş yalanından ve başörtüsü istismarından medet umarlar firavun ve Yezid AKP'ye hulul etmiştir" "Yeşilçam kalıntıları PKK'nın boğazda demlenen adamları hangi film fırıldağı çevirecek neyi izleyecek neleri seyredecektir" "Bunlar Çanakkale'de olsalardı, tek kurşun atmadan vatanı teslim eder Damat Ferit'e rahmet okuturlardı" Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 11. Olağan Büyük Kurultayı "Bizimle Yürü Türkiye" sloganıyla Ankara'da başladı.

21.03.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçeli Erdoğan'ı her önüne gelen kandırıyorsa Türkiye batmış, çukurda demektir-10

DHA ANKARA- Bahçeli: Erdoğan'ı her önüne gelen kandırıyorsa Türkiye batmış, çukurda demektir (Geniş haberi)

"AKP iktidarı Türk tarihine, Türk milletine ve TC devletine alenen ihanet etmiştir"

"Bunlar camide siyaset yaparlar, Kabataş yalanından ve başörtüsü istismarından medet umarlar firavun ve Yezid AKP'ye hulul etmiştir"

"Yeşilçam kalıntıları PKK'nın boğazda demlenen adamları hangi film fırıldağı çevirecek neyi izleyecek neleri seyredecektir"

"Bunlar Çanakkale'de olsalardı, tek kurşun atmadan vatanı teslim eder Damat Ferit'e rahmet okuturlardı"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 11. Olağan Büyük Kurultayı "Bizimle Yürü Türkiye" sloganıyla Ankara'da başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultayda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ergenekon ve Balyoz gibi davalar konusundaki açıklamalarını eleştirerek, "Erdoğan devamlı çark etmektedir. Şimdilerde aldatıldık, yanıltıldık, yanlış bilgilendirildik sözleri ile pişmanlık duyması münafıklık ve iki yüzlülüktür. Paralel yapı dedikleri AKP'nin eseridir. Erdoğan'ı her önüne gelen kandırıyorsa, Türkiye batmış demektir. Erdoğan'ın onun bunun ağzına göre iş yapıyor ve tuzağa düşüyorsa, Türkiye çukurda demektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin salona girmesiyle büyük bir coşku yaşandı. "Bahçeli Nevruz ateşini yakmaya geliyor" anonsuyla birlikte salonda sloganlar atıldı. MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'na büyük ilgi gösterildi. Yaklaşık 12 bin kişilik Ankara Arena Spor Salonu erken saatlerde dolduğu için binlerce kişi dışarıda kurultayı takip etti.

"KUCAKLAŞMA" VE "KARARLILIK" GÖSTERME HEDEFİ

Kurultayın "kucaklaşma" ve "kararlılık" gösterme hedefi olduğunu vurgulayan Bahçeli, Kongre'nin Nevruz günü yapılmasına ilişkin, "Kucaklaşmak ve kararlılığımızı göstermek için buradayız. Kongremizi ebedi Başkent'te yapıyoruz. Yeni bir günde, yeni diriliş destanı yazmak için beraberiz. Türk'ün bahar bayramında yeniden doğuş, yeniden milli doğruluş amacıyla biriz ve birlikteyiz" dedi.

"SEVGİLİ BOZKURTLARIM, ASENALARIM"

Bahçeli kurultay salonundaki partililere, "Türk-İslam ülküsünün yılmaz bekçisi, fedakar ülküdaşlarım" diye seslendi. Bahçeli, "Sevgili bozkurtlarım, asenalarım" dediğinde ise salondan büyük bir alkış sesi duyuldu.

"VATANI ABLUKAYA ALAN İNSAN SURİETLERİNE TAHAMMÜLSÜZSÜNÜZ AKP'Lİ YILLARI SİLMEK İÇİN HAZIRSINIZ"

Hükümeti eleştiren Bahçeli, "AKP'li yılları silmek için hazırsınız. Vatanı ablukaya alan insan suretlerine tahammülsüzsünüz. Kalplere kızgın hançer gibi saplanan AKP'li yılları silmek için hazırsınız. Biliniz ki Türkiye'nin geleceği sizlere bağlıdır" diye konuştu.

"KAÇAK VE KARANLIK SARAYINDA DİKTATÖRLÜK HESAPLARI YAPAN 17/25 RUMUZLU ŞAHIS"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve hükümeti sert bir dille eleştiren Bahçeli, cumhurbaşkanı için "Kaçak ve karanlık sarayında diktatörlük hesapları yapan 17/25 rumuzlu şahıs", Başbakan Ahmet Davutoğlu için "Saray süsü Başbakan" hükümete ise, "Sanal hükümet" diyerek eleştirilerde bulundu.

"SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ'Nİ YIKANLARIN ÇANAKKALE KAHRAMANLARINDAN BAHSETMELERİ YÜZSÜZLÜĞÜN ZİRVESİDİR"

Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun taşınmasını da sert bir dille eleştiren Bahçeli, " Süleyman Şah Türbesi'ni yıkanların, Çanakkale kahramanlarından bahsetmeleri yüzsüzlüğün zirvesidir. Serok Ahmet tehdit var diye vatan toprağını bırakmak nerede görülmüştür? Serok Ahmet'e göre, vatan kaybı başarıdır. 17/25 Erdoğan'a göre, toprak kaybı kutlanması gereken bir zaferdir. Bunlara göre hainlerin gözetiminde hareket etmek itibardır" dedi.

"BUNLAR ÇANAKKALE'DE OLSALARDI, TEK KURŞUN ATMADAN VATANI TESLİM EDER DAMAT FERİT'E RAHMET OKUTURLARDI"

Bahçeli, "Bunlar Çanakkale'de olsalardı, tek kurşun atmadan vatanı teslim ederlerdi. İşgal yıllarında yaşasalardı, işgalcilere bin takla atarlar, bayraklarını sevinçle sallarlardı. Bunlar Damat Ferit'e rahmet okuturlar, bunlar Ali Kemal'i bile aratırlardı. Bunlarda milli namus yoktur. Haysiyet kadavra halindedir. Zira Erdoğan'a göre vatan sıradan toprak parçasıdır. Kupon araziden farksızdır. Bize göre ise vatan namustur. Vatan kanla alınmıştır" diye konuştu.

"DİYARBAKIR'DA İNAHENT MEKTUPLARI OKUNMAKTADIR"

Bahçeli, "Nevruz'da hainler meydanlara çıkmaktadır. AKP - PKK koalisyonu Nevruz'u bölücülüğün günü haline getirmektedir. Biz bugün buradayız. Diyarbakır'da ihanet mektupları okunmaktadır. Türkiye'nin kuyusu kazılmaktadır. Nevruz kirletilmekte. Hain pazarlıklara paravan yapılmaktadır. Ne ibretliktir ki bölücü hainler Nevruz Bayramı'nı da sahiplenmektedirler. İmralı canisinin mektubu okunacakmış" ifadelerini kullandı.

"PKK'YA İLK ETAPTA ÖZERKLİK, TERÖRİSTLERE AF, VE BEBEK KATİLİ SERBEST BIRAKILARAK SİYASET YOLU AÇILACAK"

Bahçeli, "10 maddelik bölünme manifestosu ile ihanet resmiyet kazanmıştır. İhanet müzakereleri 7 Haziran seçimlerinden sonra AKP ile PKK'nın ortaklaşa hazırlayacağı yeni anayasanın omurgasını ve çatısını bunlar oluşturacak. PKK'ya ilk etapta özerklik, teröristlere af, ve bebek katili serbest bırakılarak siyaset yolu açılacak. Süreç yeni anayasa ile sonuçlanacak" diyerek eleştirilerde bulundu.

ERDOĞAN'NIN BAŞKANLIK İHTİRASLARI İLE PKK'NIN TÜRKİYE'Yİ BÖLME EMELLERİ KESİŞTİRMİŞTİR İZLEME HEYETİ NEYİ İZLEYECEK NELERİ SEYREDECEKTİR

Çözüm süreci ve izleme heyetine ilişkin eleştiride bulunan Bahçeli, "AKP hükümeti Türkiye'nin bölünmesi için PKK ile söz kesmiştir. Yeni anayasa AKP ve PKK'nın ihanet sertifikası olacaktır. PKK silah bırakmamış silahtan vazgeçmemiştir. Buna da niyeti yoktur. İhanet müzakereleri silah tehdidi altında sürmektedir. Erdoğan'ın başkanlık ihtirasları ile PKK'nın Türkiye'yi bölme emelleri kesiştirmiştir" dedi.

"4 PARÇALI KÜRDİSTAN, ERDOĞAN VE ÖCALAN'A ÇÖZÜLME ŞARTNAMESİ İLE İHALE EDİLMİŞTİR"

Bahçeli, "4 parçalı Kürdistan, Erdoğan ve Öcalan'a çözülme şartnamesi ile ihale edilmiştir. Erdoğan'ın meydan meydan dolaşarak 400 milletvekili çığırtkanlığı yapmasını arkasında yatan zihniyet budur. Anayasa suçu işleten koltuk ve bölünme hırsıdır" dedi.

"YEŞİLÇAM KALINTILARI PKK'NIN BOĞAZDA DEMLENEN ADAMLARI HANGİ FİLM FIRILDAĞI ÇEVİRECEK NEYİ İZLEYECEK NELERİ SEYREDECEKTİR"

Bahçeli, "Şimdi de Öcalan'ın isteği doğrultusunda izleme heyeti kurulmuştur. Bu heyet neyi izleyecek neleri seyredecektir. Sözde sanatçılar sözde gazeteciler, Yeşilçam kalıntıları, PKK'nın boğazda demlenen adamları, para içinde yüzen elemanları, hangi film fırıldağı çevireceklerdir. Erdoğan haberim yok diyor, doğru bulmuyorum diyor. Siz bakmayın bu sözlerine. Şerefsizliğin kimin ayağına dolandığı kısa sürede belli olmuştur. Erdoğan'ın izni olmadan PKK heyeti kurulmaz, kurulamaz" dedi.

"ERDOĞAN'I HER ÖNÜNE GELEN KANDIRIYORSA, TÜRKİYE BATMIŞ, ÇUKURDA DEMEKTİR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ergenekon ve Balyoz gibi davalar konusundaki açıklamalarını eleştiren Bahçeli, şu ifadelere yer verdi: "Erdoğan devamlı çark etmektedir. Şimdilerde aldatıldık, yanıltıldık, yanlış bilgilendirildik sözleri ile pişmanlık duyması münafıklık ve iki yüzlülüktür. Paralel yapı dedikleri AKP'nin eseridir. 12 yıl birbirlerinin paraleli ve gölgesi olanlar beraber yürümüşlerdir. Erdoğan'ı her önüne gelen kandırıyorsa, Türkiye batmış demektir. Erdoğan'ın onun bunun ağzına göre iş yapıyor ve tuzağa düşüyorsa, Türkiye çukurda demektir" diye konuştu.

"AKP İKTİDARI TÜRK TARİHİNE, TÜRK MİLLETİNE VE TC DEVLETİNE ALENEN İHANET ETMİŞTİR"

Bahçeli, "Ülkemiz art niyetlilerin elindedir. AKP iktidarı Türk tarihine, Türk milletine ve TC devletine alenen ihanet etmiştir. Devletin bölünmesi için İmralı canisiyle müzakere masasına oturmuştur" dedi.

"AKP'NİN AİLE FOTOĞRAFINA YAKIŞACAK OLAN DEDEM KORKUT NESLİNİN KANINI DÖKEN CANİ VE SALDIRGANLARDIR"

Bahçeli, "AKP'nin aile fotoğrafına yakışacak olan Dedem Korkut neslinin kanını döken cani ve saldırganlardır. Tehdit var diye, can güvenliği bahane gösterilerek vatan toprağını boşaltmak nerede görülmüştür? Ne işimiz vardı Çanakkale'de? Ne geziyorduk kıtalar arasında? Yüzyıllarca niçin kan verdik, hangi amaçla canımızdan olduk? Yurt içinde 349, yurt dışında 34 ayrı devletin sınırları içinde bulunan 78 şehitliğimiz nasıl izah edilecektir? Madem tehlike varsa, madem güvenlikle ilgili riskler had safhada ise, her seferinde toprak mı vereceğiz? 2 bin 224 yıl önce Mete Han'ın, millete ait olan, ataların mezarlarını saklayan toprak, yani vatan verilemez buyruğunu bilen yoktur" açıklamasında bulundu.

"AKP'YLE BERABER BAYRAK İNMİŞ, VATAN GİTMİŞ, DEVLET DİBE VURMUŞTUR"

Bahçeli, "Türkiye utanç üstüne utanç yaşamaktadır. IŞİD tehdidi karşısında bölgenin en güçlü ordusuyla vatan toprağı korunamamıştır. Ecdadımızın manevi emanetleri çuvallara doldurulmuş, kemikleri sızlatılmış, Türk milletinin başı öne eğdirilmiştir. Bu zilletin, bu ihanetin kara damgası, bunun sorumlularının alınlarından ebediyen silinmeyecektir. Milli vicdanı kanatan bu rezalet karşısında Milliyetçi Hareket Türk milletinin duygularına tercüman olmuştur" ifadelerini kullandı.

"MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLAR ALTINA ALAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN ÇABASI BOŞUNA DEĞİLDİR"

Bahçeli, "Milli refleksleri köreltmek, milli hassasiyetleri çökertmek, milli duyguları çözmek amacında olan karanlık odaklar, yerli ve yabancı çıkar grupları hiç durmamaktadır. Milliyetçiliği ayaklar altına alan Recep Tayyip Erdoğan'ın çabası boşuna değildir. Türklükle karşıma gelmeyin diyen, Türk'üm seslenişinden ürken, Ne Mutlu Türküm diyene sözünden irkilen Recep Tayyip Erdoğan'ın zalimlere hizmet ettiği çok açıktır. AKP'nin iktidar yıllarında milli kültürümüz çok ağır bir darbe almıştır. AKP'nin iktidar yıllarında birlik ve kardeşlik hukukumuz ağır bedeller ödemiştir. Türk kültürünün eşsiz bir veçhesi ve vecdi olan Nevruz Bayramı'nın kimler tarafından kundaklandığı, kimlerin elinde heba edildiği ortadadır" açıklamasında bulundu.

"YENİ ANAYASA, AKP-PKK SİYASİ BİRLİKTELİĞİNİN İHANET SERTİFİKASI; DAĞ-ADA VE SARAYDA İKMAL EDİLMİŞ EŞKIYA FERMANI OLACAKTIR"

Bahçeli, "Yeni anayasa, AKP-PKK siyasi birlikteliğinin ihanet sertifikası; dağ-ada ve sarayda ikmal edilmiş eşkıya fermanı olacaktır. PKK silah bırakmamış, silahtan vazgeçmemiştir. ve buna da niyeti yoktur. İhanet müzakereleri silah tehdidi altında sürmektedir. Terör örgütü sadece, AKP'den istediklerini alıncaya kadar eylem yapmayacağını söylemektedir. Bunun ön şartı da, Türk ordusunun PKK teröristlerine karşı silahlı mücadeleden vazgeçmesidir. Tahkim edilmiş çatışmasızlıktan kastedilen karşılıklı ateşkestir. Erdoğan'ın Başkanlık ihtirasları ile PKK'nın Türkiye'yi bölme emelleri kesişmiştir. Meksika Modeli, Türk Tipi Başkanlık derken dört parçalı Kürdistan küresel güçlerin teşvik ve tazyikiyle Erdoğan ve Öcalan'a çözülme şartnamesiyle ihale edilmiştir" diye konuştu.

"AKP-PKK YENİ ANAYASAYA BEL BAĞLAMIŞ "AL-VER" PAZARLIĞININ ÖZÜ ŞUDUR: VER BAŞKANLIĞI, AL ÖZERKLİĞİ"

Bahçeli, "Buradaki "al-ver" pazarlığının özü şudur: Ver Başkanlığı, al özerkliği. Ver Başkanlığı, al teröristbaşının özgürlüğünü. Erdoğan'ın meydan meydan dolaşarak "Yeni anayasa için 400 milletvekili" çığırtkanlığı yapmasının arkasında yatan da budur. Bu zihniyete yeminlerini çiğneten, Anayasa suçu işleten koltuk ve bölünme hırsıdır" dedi.

"AKP-PKK-BDP KOALİSYONU TÜRK MİLLETİNİN İLİĞİNİ, KEMİĞİNİ KURUTMAYA AZMETMİŞTİR"

Bahçeli, "AKP-PKK-BDP koalisyonu Türkiye'nin karşısına geçerek Türk milletinin iliğini, kemiğini kurutmaya azmetmiştir. Şimdi de Öcalan'ın emri doğrultusunda izleme heyeti kurulmuştur. 63'lükler arasında yer alan bazı yozlaşmış isimler PKK amigosu, PKK maskotu, PKK tayfası olarak yeniden tedavüle çıkmışlardır. Bu heyet neyi izleyecek, neleri seyredecektir? Sözde sanatçılar, sözde gazeteciler, Yeşilçam kalıntıları, PKK'nın boğazda demlenen adamları, para içinde yüzen elemanları hangi film fırıldağı çevireceklerdir? Namertler, nankörler, nimet bilmeyenler bize neyi anlatacaklar, Türk milletine neyi kabullendireceklerdir? Türkiye yenilmiştir de sırayı tasfiye memurları mı almıştır? Türk milleti dağılmıştır da devreye ganimet paylaşımı mı girmiştir?" ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN'IN İZNİ VE İCAZETİ OLMADAN PKK HEYETİ KURULMAZ, KURULAMAZ"

Bahçeli, "BDP'liler 16 kişilik izleme heyetinin oluşturulduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamışlardır. Çözülmeye memur edilmiş, meşrebi ve mizacı bulanık bir başbakan yardımcısı, bunu hemen yalanlamış ve uydurma olduğunu söylemiştir. Çok geçmeden Erdoğan'ın dizinin dibinden ayrılmayan aynı kişi, izleme heyetinde 5-6 kişinin yer alacağını itiraf ve ifade etmiştir. Erdoğan ise dün izleme heyetinden 'haberim yok' demektedir. Bunu doğru bulmadığını açıklamaktadır. Siz bakmayın Erdoğan'ın bu kaçak güreşmesine. Siz inanmayın sahte sözlerine. "PKK'yla görüşüyorsun" dediğimiz de ağız dolusu hakaret etmiş, şeref resti çekmiş, inkar yolunu tercih etmişti. Ancak şerefsizliğin kimin ayağına dolandığı, kimin alnına yapıştığı kısa sürede vuzuha kavuşmuştu. Erdoğan'ın izni ve icazeti olmadan PKK heyeti kurulmaz, kurulamaz. Doğu'da Kürt sorunu yaygarası koparan, Batı'da 'ne Kürt sorunu kardeşim' diyen bu Erdoğan'dır" ifadelerine yer verdi.

"KÜRT KÖKENLİ KARDEŞLERİMİ SİZ-BİZ DİYE AYIRAN ERDOĞAN GAFLETTEDİR"

Bahçeli, " Mısır'da İhvancı, Erbil'de peşmergeci, İmralı'da peşkirci, Brüksel'de AB'ci, ABD'de BOP'çu, tarihte mandacı, Erivan'da diasporacı, Moskova'da Şangay'cı, Kıbrıs'ta Rum'cu, Kandil'de işbirlikçi, Ankara'da 36 etnik tetikçi aynı kişidir. Erdoğan her şey olmuştur, her şeye gönül vermiştir; ama bir tek Türk olamamış, bir tek Türklüğü içine sindirememiştir. Bu zihniyet diyor ki, "Türk sadece bizim ülkemizde etnik anlam taşır. Batılılar gözünde geçmişten bu yana her Müslüman Türk'tür." Türklüğü etnik seviyeye indiren, Kürt kökenli kardeşlerimi siz-biz diye ayıran Erdoğan gaflettedir, şuursuzluğun gayya kuyusundadır. ve böyle bir kişinin Cumhurbaşkanı olması büyük bir talihsizliktir" diye konuştu.

"ERDOĞAN'IN, YANILTILDIK, YANLIŞ BİLGİLENDİRİLDİK SÖZLERİYLE PİŞMANLIK DUYMASI MÜNAFIKLIK VE İKİYÜZLÜLÜKTÜR"

Bahçeli, "Erdoğan devamlı çark etmektedir. Erdoğan devamlı falso yapmakta ve yalpalamaktadır. Türk askerinin başına çuval geçirilmesini seyredenler, PKK'nın taş yağmurlarına, alçak provokasyonlarına sessiz kalanlar bugünlerde bambaşka tavırdadır. Türk ordusuna alçakça kumpas kurulurken suç ortaklığı yapan, darbe davalarının savcısıyım diye ortaya çıkan Erdoğan'ın, şimdilerde aldatıldık, yanıltıldık, yanlış bilgilendirildik sözleriyle pişmanlık duyması münafıklık ve ikiyüzlülüktür. Paralel yapı dedikleri AKP'nin eseridir. 12 yıl birbirlerinin gölgesi ve paraleli olanlar karanlık bir yolda beraber yürümüşlerdir. Kim hukuksuz ve kanunsuz işlere bulaştıysa, kim kirli kumpas ve tezgahlarla masum insanları mağdur ettiyse, bunun hesabını Türk adaleti önünde verecektir" açıklamasında bulundu.

"MEHMETÇİĞE HAYATI ZİNDAN EDEN ADAM YİNE KILIK DEĞİŞTİRMİŞTİR"

Bahçeli, "Milli güvenliğimizi harap eden, vatanı satan kişi bir kez daha sözünden dönmüştür. Mehmetçiğin moral değerlerini aşındıran şahıs modaya uymuş, bir zamanlar işbirliği yaptığı çevrelere tüm günahı yüklemiştir. Erdoğan'ı her önüne gelen kandırıyorsa, Türkiye batmış demektir. Erdoğan iradesini aldırdığından onun bunun ağzına göre iş yapıyor ve tuzağa düşüyorsa Türkiye çukurda demektir. Ülkemiz art niyetlilerin elindedir. Altını çizerek söylüyorum ki, ihanet, en aşağılık suçların başında gelmektedir. AKP iktidarı Türk tarihine, Türk milletine ve Türkiye Cumhuriyeti devletine alenen ihanet etmiştir. Türk milletinin etnik temelde ayrıştırılması ve devletin bölünmesi için İmralı canisi ile müzakere masasına oturmuştur. Bu ihanet sürecinin mimarı Recep Tayyip Erdoğan ve İmralı'daki cani yoldaşıdır" diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANI OLARAK TERÖRİSTBAŞI İLE MÜZAKERELERİ YÖNETMEKTE VE YÖNLENDİRMEKTEDİR"

Bahçeli, "Bu zat, şimdi Cumhurbaşkanı olarak teröristbaşı ile müzakereleri yönetmekte ve yönlendirmektedir. Başbakan Davutoğlu da, bu süreçteki taşeronluk görevini layıkıyla yerine getirmektedir. Gerçeklerin Türk milletinden saklanması için her yalana başvurulmuş, büyük bir karartma uygulanmıştır" dedi.

"AKP HÜKÜMETİ TAM BİR TESLİMİYET ANLAYIŞIYLA İMRALI'NIN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKMÜŞTÜR"

Bahçeli, "AKP hükümeti tam bir teslimiyet anlayışıyla İmralı'nın önünde diz çökmüştür. İmralı dayatmış, AKP gerilemiştir. Kandil ayar vermiş, AKP hizaya gelmiştir. PKK tehdit etmiş, AKP sinmiştir. Hükümet İmralı'nın maskarası, Kandil'in oyuncağı olmuştur. Bu onur ve haysiyet kırıcı durumu sineye çekmiş, bu bölünme sürecini sahiplenmiştir. Bundan cesaret alan bölücü hainler iyice azmıştır. Devlet, Güneydoğu'nun bazı bölgelerinde görünmez olmuş, güvenlik güçleri adeta silah bırakarak kışlalarına ve karakollara çekilmiştir. Bayrak yakılmaktadır. Bugün PKK bazı pilot bölgelerde fiili hakimiyetini ilan etmiştir. ve paralel devlet gibi faaliyet göstermektedir. Sözde vergi daireleri açmışlar, yol kesip kimlik kontrolü yapmışlar, yerel asayiş güçleri adıyla devriye görevine çıkmışlar, çadır mahkemeleri kurarak yargılama bile yapmışlardır" ifadelerini kullandı.

"ATATÜRK HEYKELLERİ YIKILMAKTA, TERÖRİSTLERİN HEYKELLERİ DİKİLMEKTEDİR"

Bahçeli, "Bölgede sokak terörü de tırmandırılmıştır. Atatürk heykelleri yıkılmakta, teröristlerin heykelleri dikilmektedir. Eli kanlı teröristler için sözde şehitlikler inşa edilmektedir. AKP hükümeti bütün bu rezaletler karşısında, İmralı'nın ve ihanet sürecinin hatırına sessiz ve tepkisizdir. PKK'nın şehir yapılanması KCK, bölgede adeta egemenlik yetkileri kullanırken, AKP hükümeti hala "güzel şeyler olacak" masallarıyla Türk milletini oyalamaktadır. PKK üniversitelerimizde de örgütlenmiştir. Bazı üniversiteler, bölücü hainlerin kontrolüne geçmiş, PKK'nın propaganda cephesi ve eylem platformuna dönüşmüştür. Hükümet sesiz ve umursamazdır" dedi.

"REKTÖRLER PKK ÇETELERİNE TESLİM OLMUŞTUR"

Bahçeli, "Güvenlik güçleri sinmiştir. Terör örgütü serbestçe at koşturmaktadır. Geçtiğimiz ay Ege üniversitesinde evladımız Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun bu şerefsiz hainler tarafından alçakça şehit edilmesinin acısı yüreklerimizdedir. Hükümetin, Rektörlüğün ve güvenlik güçlerinin ihmali ve aymazlığı sonucu Fırat evladımız katledilmiştir. Bunların hepsinin eline Fırat'ın kanı bulaşmıştır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; bu kanın hesabı bir gün çok ağır bir biçimde sorulacaktır. Buradan sevgili evladımız Çakıroğlu'na bir kere daha Yüce Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

"TARİHTE HAİNLERİN BAŞINA NE GELDİYSE, BUGÜNÜN HAİNLERİNİ DE BEKLEYEN AKIBET AYNISI OLACAKTIR"

Bahçeli, "Tarihte hainlerin başına ne geldiyse, bugünün hainlerini de bekleyen akıbet aynısı olacaktır. Türk milleti ihanete geçit vermeyecektir. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en alçak ihanetiyle karşı karşıyadır. Milli birliğimiz ve varlığımız tehdit altındadır. Bölünme tehlikesi kapıdadır. Türkiye adım adım kanlı bir kardeş kavgasına sürüklenmektedir. Sözün bittiği yere gelinmektedir. Vatanını ve milletini seven herkesin bu hain hesapları ve tuzakları boşa çıkarmak için milli birlik ruhuyla ayağa kalkması tarihi bir görevdir. Bölücü hainler ve ihanet ortakları şunu çok iyi bilmelidir ki: Bizim için; Vatan ve bayrak her mülahazanın üstündedir. Devlet ebed müddettir. Büyük Türk milletinin birliği ve dirliği en değerli hazinemizdir. Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu ve sahibi büyük Türk milletidir" açıklamasında bulundu.

"İMRALI'DAKİ KATİL KÜRT KÖKENLİ KARDEŞLERİME LİDERLİK YAPAMAYACAKTIR"

Bahçeli, "PKK rahatsız oluyor, Erdoğan bozuluyor, Davutoğlu gocunuyor diye, Türk milleti devletinden, isminden ve milli kimliğinden vazgeçmeyecektir. Kürt kökenli kardeşlerim bu büyük milletin ayrılmaz, kopmaz, eşit ve yeri dolmaz mensuplarıdır. ve kanlı şebeke Kürt kökenli kardeşlerimin temsilcisi olamayacaktır. İmralı'daki katil Kürt kökenli kardeşlerime liderlik yapamayacaktır. Türk milleti, ortak kimliği olmayan bir halk yığını, bir etnik mozaik değildir. Bir ve bütündür. Bölücüler dayatıyor diye etnik parçalara bölünmeyecektir" dedi.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR. HAİNLER BEKLİYOR DİYE ÖZERK BÖLGELERE, FEDERASYONA, EYALETLERE AYRILMAYACAKTIR"

Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti devleti bölünmez bir bütündür. Hainler bekliyor diye özerk bölgelere, federasyona, eyaletlere ayrılmayacaktır. Tek bir vatan vardır ve bu Türk vatanıdır. Vatan ile ilgili tanım Kurtuluş Savaşında yapılmış ve bu bahis kapanmıştır. PKK zorluyor, Sevr'ciler, Mondros'çular, murdar emeller talep ediyor diye ne millet, ne devlet, ne kimlik, ne de tarihteki yerimiz tekrar tanımlanmayacaktır. Türkçe, ortak kültür hazinemizdir, resmi ve eğitim dilimizdir. AKP-PKK anlaştı diye iki dilli parçalı toplum yapısına dönülemeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti devleti, Türk milleti ve Türk bayrağı ortak çatımızdır. Etnik köken farklılıkları bahanesiyle bu çatı yıkılamayacaktır. Bunu herkes böyle bilmeli, boş hayaller peşinde koşmamalıdır. Bugüne kadar hain tahrikler ve saldırılar karşısında bağrımıza taş bastık, bir kardeş kavgasına sürüklenmemek için azami özen gösterdik. İçimiz kan ağladı, vakur duruşumuzu bozmadık. Öfkemizi bastırdık, dişimizi sıktık, sabrettik ve bekledik" ifadelerini kullandı.

"DEMOKRATİK MEŞRUİYET ANLAYIŞIMIZI TESLİMİYETLE KARIŞTIRMAYIN"

Bahçeli, "Ama şimdi bıçak kemiğe dayanmıştır. Türkiye'yi bölmek için yola çıkan hıyanet cephesini buradan uyarıyoruz: Demokratik meşruiyet anlayışımızı teslimiyetle karıştırmayın. Sağduyumuzu ve soğukkanlılığımızı atalete yormayın. Sorumlu duruşumuzdan meydanı boş sanmayın. Vatan ve millet aşkımızı, Türkiye sevdamızı sınamaya asla kalkışmayın. Milliyetçi Hareket; Türkiye'nin milli birliğinin temel harcıdır, bin yıllık kardeşliğimizin son umudu, son burcu, son mevziisidir. Bizde bölünecek ülke yoktur. Bizde yıkılacak devlet yoktur. Bizde parçalanacak vatan yoktur. Bizde teslim edilecek millet olmayacaktır. Hain hesapları, sinsi tuzakları Erdoğan, Davutoğlu ve militanlarının başınıza yıkarız. Milliyetçi- Ülkücü Hareket kutsal vatan için her fedakarlığı göze almıştır. Bu nöbet nerede bulunmasını gerektiriyorsa, biliniz ki orada olacaktır" diye konuştu.

"SEÇİM TÜRKİYE'MİZ VE AZİZ MİLLETİMİZ İÇİN "VAR OLMA - YOK OLMA" SEÇİMLERİDİR"

Bahçeli, "Türkiye bir felaket uçurumunun kenarına sürüklenmektedir. Buna dur diyecek yegane güç Türk milletidir. 77 gün sonra yapılacak seçimler, Türkiye'miz ve aziz milletimiz için "var olma - yok olma" seçimleridir. Bu tarihi yol ayrımında aziz milletimiz sandık başında vicdanının sesini dinleyerek bir karar verecektir. Türkiye hırsızlığa, rüşvet ve yolsuzluğa teslim mi olacak, yoksa hırsızlık ve yolsuzluk yapanlardan hesap mı soracak? Ülkemizi hırsızlar mı yönetecek, yoksa temiz, namuslu ve dürüst bir zihniyet mi iktidara gelecek? 7 Haziran'da Türk milleti buna karar verecektir. Millet etnik temelde ayrışarak bir kardeş kavgasına mı sürüklenecek, yoksa milli birliğini koruyarak aydınlık bir geleceğe mi yürüyecek? Türkiye, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü koruyarak güçlü bir ülke olarak varlığını sürdürecek mi, yoksa bölünerek, parçalanarak tarih sahnesinden silinecek mi? Türk milleti seçim sandığı başında buna karar verecektir. ya ahlak kazanacak ya da ahlaksızlık tavan yapacaktır. ya zorbalık ve kanunsuzluk egemen olacak, ya da adalet ve hukuk hakimiyet kuracaktır. ya demokrasi gülecek ya da diktatörlük pekişecektir. ya çatışma genişleyecek ya da kucaklaşmanın sıcaklığı hissedilecektir" açıklamasında bulundu.

"AKP SANDIĞA GÖMÜLMEZSE, TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ SÖNECEK, BATACAK, MİLLİ RUH KIRIM VE İZMİHLALE UĞRAYACAKTIR"

Bahçeli, "7 Haziran seçimleri Türkiye'nin kurtuluşu için son şanstır. AKP sandığa gömülmezse, Türkiye'nin geleceği sönecektir. AKP gitmezse Türkiye batacak, milli ruh kırım ve izmihlale uğrayacaktır. İşbaşındaki AKP yönetimi; vatan ve millet sevgisinden nasibini almamış, ahlaken çürümüş, yalan ve haram, rüşvet ve hırsızlık erbabı inançsızlar ve sefiller topluluğudur. Bunların siyasi kıbleleri oynak ve değişkendir. Çıkarları neredeyse, oraya döndükleri bir gerçektir" dedi.

"BUNLAR CAMİ'DE SİYASET YAPARLAR, KABATAŞ YALANINDAN VE BAŞÖRTÜSÜ İSTİSMARINDAN MEDET UMARLAR FİRAVUN VE YEZİD AKP'YE HULUL ETMİŞTİR"

Bahçeli, "Bunlar Cami'de siyaset yaparlar, Kabataş yalanından ve başörtüsü istismarından medet umarlar. Firavun ve Yezid AKP'ye hulul etmiştir. Kilise'de haç çıkarırlar, Havra'da mum yakarlar; Papa heykeli altında sırıtıp batıla yancılık yaparlar. Şahsi ve siyasi ikbal ve menfaat dışında mukaddesat tanımazlar. Hırsızlıkta rekor kırarlar, para sıfırlarlar, ne var ki yüzleri hiç kızarmaz, gözleri hiç yaşarmaz, vicdanları hiç sızlamaz. AKP bundan sonra 700 bin liralık rüşvet kol saatiyle anılacak, ayakkabı ve çikolata kutusu denilince akla AKP gelecek, evdeki paraları sıfırlama muhabbeti açıldığında herkes dönemin Başbakanı'nı hatırlayacaktır. AKP'nin maskesi düşmüş, foyası dökülmüş, ipliği pazara çıkmıştır. Yüce Peygamberimizin buyurdukları gibi İslam, güzel ahlaktır. Harama el uzatanın, rüşvet alanın, hırsızlık ve yolsuzluk yapanın ahlakından söz edilemeyecektir. Dönemin Başbakanı başta olmak üzere AKP ileri gelenlerinin ahlaki sicili ortaya dökülmüştür" diye konuştu.

"BUNLARIN MUHAFAZAKARLIĞI VE MUKADDESATÇILIĞI BÜYÜK BİR ALDATMACADIR"

Bahçeli, "Bunların muhafazakarlığı ve mukaddesatçılığı büyük bir aldatmacadır. AKP'ye oy vermiş temiz ahlaklı ve ihlas sahibi vatandaşlarımız, bunları görecek ve haramın peşinden gitmeyecektir. İslam dininin haram ve günah saydığı her kepazeliği yapan, ama yine de iman bahsinde mangalda kül bırakmayan din tüccarlarına artık aldanmayacaktır. Yüksek sesle diyorum, inanmış bir kalple çağrıda bulunuyorum: Rüşvete karşı "Bizimle Yürü Türkiye." Çöken ve yalnızlaşan dış politikaya karşı "Bizimle Yürü Türkiye." Adaletsizliğe, ahlaksızlığa, asayişsizliğe, kutuplaşmaya, kavgaya, kargaşaya, karanlığa karşı "Bizimle Yürü Türkiye." ifadelerini kullandı.

"21 MİLYON LİRA OLAN BİN 150 ODALI KAÇAK SARAYA KARŞI "BİZİMLE YÜRÜ TÜRKİYE"

Bahçeli, "1 katrilyon 370 trilyon liraya yaptırılan, aylık sabit giderleri 21 milyon lira olan bin 150 odalı kaçak saraya karşı "Bizimle Yürü Türkiye."

Kutuculara, kasacılara, millete küfreden havuzculara, gemicilere, villacılara karşı "Bizimle Yürü Türkiye." AKP-BDP-PKK ve küresel şarlatanlara karşı "Bizimle Yürü Türkiye." İhanete karşı "Bizimle Yürü Türkiye." Çözülmeye ve çürümeye karşı "Bizimle Yürü Türkiye" İşsizliğe, yoksulluğa ve yolsuzluk çetelerine karşı "Bizimle Yürü Türkiye." Toprağını ekemeyen çiftçilerimiz, siftah yapamayan esnaflarımız, muhtaç ve düşkün kardeşlerim, boş tencerelerin önünde gözyaşı döken analarımız size sesleniyorum, fakirliğe ve çaresizliğe karşı "Bizimle Yürüyün."

İşsiz bırakılan, sınavlarda hakkı yenilen, azarlanan ve horlanan geleceğimizin güvencesi gençlerimiz sizlere diyorum, haksızlıklara karşı "Bizimle Yürüyün" açıklamasında bulundu.

7 HAZİRAN'DA DESTAN YAZMAYA VAR MISINIZ?

Bahçeli, "7 Haziran'da destan yazmaya var mısınız? 7 Haziran'da ihanetin kökünü kazımaya hazır mısınız? 7 Haziran'da AKP'yi silecek, MHP'yi yükseltecek misiniz? Çok çalışacak mısınız? Rabbim hepinizden razı olsun. Türkiye'nin teminatı sizlersiniz. Yarınlarımızın güvencesi ve partisi Milliyetçi Hareket'tir. Sözlerime son vermeden önce 11. Olağan Büyük Kurultayı'mızın ülkemize, milletimize ve Türk-İslam alemine hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeli Erdoğan'ı Her Önüne Gelen Kandırıyorsa Türkiye Batmış, Çukurda Demektir-10 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İskenderun'da kaçak sigara ve elektronik sigara operasyonu: 1250 paket sigara ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    16:19 İskenderun'da kaçak sigara ve elektronik sigara operasyonu: 1250 paket sigara ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, polis ekipleri tarafından bir iş yerine düzenlenen operasyonda, 1250 paket kaçak sigara ve 15 elektronik sigara ele geçirildi. Ayrıca, 3 bin doldurulmuş makaron da bulundu. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi
    16:17 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı 91-64 yenerek seride 2-0 öne geçti ve finale yükseldi.

  • AK Parti Eskişehir İl Başkanı: Teşkilatımız Seçime Hazır
    16:17 AK Parti Eskişehir İl Başkanı: Teşkilatımız Seçime Hazır

    AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, partisinin teşkilatının seçime hazır olduğunu açıkladı. Albayrak, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5 bin 700 teşkilat mensubunu görevlendirdiklerini belirtti. Seçimlerde problemsiz ve şaibeye mahal vermeden sonuçları takip edeceklerini ve gerektiğinde itirazda bulunacaklarını söyledi. Albayrak, belediye başkan adaylarıyla birlikte aylardır sahada çalıştıklarını ve Eskişehir'in gerçek belediyecilikle buluşmasına bir adım kaldığını ifade etti.

  • Kocaeli'deki bazı okullara Rekabet Kurulu'ndan ceza
    16:15 Kocaeli'deki bazı okullara Rekabet Kurulu'ndan ceza

    Rekabet Kurulu, Kocaeli'de faaliyet gösteren bazı okulların eğitim ve yemek ücretlerini birlikte belirlemek, öğretmen maaşlarını birlikte tespit etmek ve birbirlerinin öğretmenlerini istihdam etmemek suretiyle Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal ettikleri gerekçesiyle ceza verdi. My Kolej ve Nesibe Aydın okulları uzlaşma başvurularını kabul ederken, diğer okullarla uzlaşma süreçleri devam ediyor.

  • Bilecik'te firari hükümlü yakalandı ve cezaevine konuldu
    16:15 Bilecik'te firari hükümlü yakalandı ve cezaevine konuldu

    Bilecik'te kesinleşmiş 2 yıl hapis cezasıyla aranan firari hükümlü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki ve adliyedeki işlemleri tamamlanan hükümlü, cezaevine teslim edildi.

  • Adana'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Müftülüğü, vatandaşları dolandırıcılık konusunda bilgilendirdi
    16:15 Adana'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Müftülüğü, vatandaşları dolandırıcılık konusunda bilgilendirdi

    Adana'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Müftülüğü, internet üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirmek amacıyla ortak çalışma başlattı. İl Müftüsü Mehmet Taşcı tarafından verilen cuma namazı öncesi yapılan vaazda, siber dolandırıcılık konusunda bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, polisler de cami avlusunda vatandaşlara dolandırıcılığa karşı alınabilecek önlemleri içeren broşürler dağıttı.


Advertisement