Bahçeli: Korku Bacayı Sarmış, Erdoğan Sen Bittin - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: Korku Bacayı Sarmış, Erdoğan Sen Bittin

Bahçeli: Korku Bacayı Sarmış, Erdoğan Sen Bittin

Devlet Bahçeli, 17 Aralık rüşvet operasyonuyla ilgili iddianamenin iade edilmesini eleştirip, "Korku bacayı sarmış. Tayyip Erdoğan sen bittin." dedi.

25.03.2014 14:32  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Aralık rüşvet operasyonuyla ilgili iddianamenin iade edilmesini eleştirip, "Korku bacayı sarmış. Recep Tayyip Erdoğan sen bittin. Senin siyasi ömrün tükendi. Sen yüzde 51'le geldin, 51'le gideceksin" diye iktidarı sert dille eleştirdi.

"BU BİLAL RECEP'İN BİLAL'İ DEĞİLDİR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları için geldiği Adana'nın merkez Sarıçam İlçesi'ndeki ilk mitingde yaklaşık 5 bin kişiye seslendi. Bahçeli, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve Sarıçam İlçe Belediye Başkan Adayı Bilal Erdoğan'a destek isterken "Bakın, altını kalın çizgilerle çiziyorum. Bu Bilal, Recep'in Bilal'i değildir. Bu Bilal, Yörükoğlu Yörük Bilal'dir" dedi.

"OPERASYONUN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN DARMADAĞIN ETTİN"

17 Aralık rüşvet operasyonu üzerinden AK Parti iktidarını eleştiren Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı miting meydanlarında hakaret ve tehditler yağdırdığını belirterek, "Şimdi iddianameyi hazırlayan savcı yok. Kolluk hizmetlerini sunan polis kardeşlerimiz yok. Nöbetçi hakimler kalmadı. Savcılar kıyıldı, hakimler yer değiştirdi, 8 bin polis kardeşimiz darmadağın oldu. 28 valinin yeri değişti, merkeze alındı. Yani yolsuzluk operasyonunun önünü kesmek için Recep Tayyip Erdoğan, oğlu Bilal ve kendisine ulaşabilecek yolların önünü tıkamak için her türlü hukuk dışı eylem yapılmıştır. Bunlar alışkanlık haline getirilmiştir" diye konuştu.

"SEN BİTTİN ERDOĞAN! YÜZDE 51'LE GELDİN, 51'LE GİDECEKSİN"

Yasa değişikliğiyle Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) yapısının değiştirildiğini ve sonrasında 17 Aralık operasyonu ile ilgili savcılık iddianamesinin reddedildiğini anlatan Bahçeli, şunları söyledi:

"Savcılık iddianamesi reddediliyor, yeniden düzenlenmesi isteniyor. Acaba kimleri kurtaracaksın. Hele hele o İranlı şarlatanı içeri aldınız, altın kaçakçılığı, kara para aklama, 4 bakana ve çocuklarına rüşvet dağıtmaktan suçlu olan kişi, 40 küsur günde dışarı çıktı. Bu kadar aceleyle bu niye dışarı çıkarıldı? Herhalde o şarlatan Başbakan'a gelen avukatlarıyla demiştir; 'beni kurtarmazsanız alayınızı yakarım'. İşte korku bacayı sarmış. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, herkese iftira ediyor, herkese 'alçak' diyor. 'Bana komplo kurdular, montaj' yaptılar diyor. Kendisi sütten çıkmış ak kaşık. Senin ak kaşıklığın mı kaldı? Kap kara bir kaşık oldun. Hala da Türkiye'yi yönetmekle meşgulsün. Meydanlarda konuşuyorsun, propaganda gücüyle herkese iftira ediyorsun. Ama dilinin ucundan 'ülkemde bir yolsuzluk ve rüşvet konusu var, bazı insanlar tutuklandı, bazı insanlar bırakıldı, şimdi bize dil uzatılıyor, bizim partimizin adı aktır, ama bunlar akı karartıyorlar. Ben bütün savcılara tam yetki veriyorum, araştırın, ta oğlum Bilal 'e kadar varsa çıkartın' diyeceği herkese iftira ediyor, herkese hakaret ediyor. Ama Recep Tayyip Erdoğan sen bittin. Senin siyasi ömrün tükendi. Sen yüzde 51'le geldin, 51'le gideceksin."

"AYAKKABI KUTULARINDAN BAYRAK VE GÜVERCİN ÇIKTI"

Bahçeli, daha sonra merkez Yüreğir İlçesi'nde düzenlenen mitingde 4 bin kişiye hitap etti. Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram'ın destekçileri, çok sayıda ayakkabı kutusuyla seçim otobüsünün önünde yer aldı. Devlet Bahçeli, bozkurt selamıyla kalabalığı selamlarken, partililer üzerinde 'Ben vatandaşım. Benim ayakkabı kutum boş' yazan kutuları aynı anda açtı. Bazılarından Türk bayrağı, bazılarından da güvercinler çıktı. Çevre binalardan da partililer yüzlerce güvercin uçurdu. Bahçeli burada MHP'ye gönül verenlerin dört elle sandığa sahip çıkmasını isteyip, seçim hilelerine karşı uyanık olmaya çağırdı.

"BU MİLLETİN AYRANI KABARIRSA 3 TAKLA ATARSIN, YERE ÇAKILIRSIN"

Devlet Bahçeli, daha sonra merkez Seyhan İlçesi'nin Pınar Mahallesi'nde toplanan partililerine hitap etti. Seçim güvenliğine dikkat çeken Bahçeli, provokasyona gelinmemesini istedi. Yolsuzluk ve rüşvet iddialarına da burada da değinen Bahçeli şöyle dedi:

"Hiç timse ülkemizde toplumsal hareketleri kışkırtarak milleti birbirine düşürmeye heves etmesin. Bir takım tuzaklara düşerek kardeş kavgası başlatılmak istenmesin. Doğulusu, batılısı, kuzeylisi güneylisi, mezhebi etniği ne olursa olsun alayınız Cenabı-ı Allah'ın kutsal emanetidir. Bazı konular var onlara dikkat etmek gerekiyor. Yolsuzluk ve rüşvet konusu göz ardı edilmemelidir. Toplumda alışkanlık haline getirilmemelidir. Yolsuzluk ve rüşvet toplumsal hastalık gibidir, kanser gibidir, vücudu sarar dolayısıyla toplumu sarar, toplumu çürütür devleti çökertir. 99 günden bu yana yolsuzluk ve rüşvetin üzerine gitme cesaretini gösteremiyorlar. Korkuları, endişeleri kaygıları var. Bunun hesabı bir gün sorulacak milli irade eliyle. Milli irade ile sorulması demek seçimle sorulması demek. En yakında 30 Mart seçimi var. 30 Mart'ta iktidar değişmez ama belediye başkanları seçilir. 30 Mart, iktidara 'Emmioğlu ileri gidiyorsun, yanlış yapıyorsun' demektir. Recep Ağa, bu milletin ikazını duymamazlıktan gelme, bu milletin ayranı kabarırsa havada üç takla atarsın sonra de yere çakılırsın izin bile kalmaz."

HUKUKÇULARLA BULUŞTU

Bahçeli, mitinglerden önce ise Çukurova Hukukçular Derneği'nin yeni hizmet binasını açtı. Derneğin Reşatbey Mahallesi'ndeki binasına gelen Bahçeli'yi çok sayıda avukat ile partili karşıladı. Partililerin elini öptüğü Bahçeli'ye, dernek hakkında bilgi veren Çukurova Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Burkay Dikici, milli değerleri koruyup yaşatmak ve hukukun üstünlüğü için çalıştıklarını söyledi. Türk kahvesi ikram edilen Bahçeli, dernek binasının açılışı yaptıktan sonra hukukçularla basına kapalı bir görüşme yaptı. Bahçeli, dernek binasının bulunduğu apartmandaki Fatma Ana Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne girip öğretmen ve eğitim alan çocuklarla da görüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeli: Korku Bacayı Sarmış, Erdoğan Sen Bittin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • OKAN61: Allah yar ve yardımcın olsun Sayın Devlet Bahçeli dualarımız sizinle 53 16 Yanıtla
  • AD YOK.: Bahçelı'm kım tutar senı yürü bee :) Senı çekemeyenler ıstemeyenler çatlasınnnn . 30 martta bittin sen erdoğann. :) 45 17 Yanıtla
  • Şamil: Sabret dedem.Şurda beş gün kaldı.Bitip bitmediğine sen değil halk karar verecek.Sen ve senin gibi vesayetlerin kararı ile artık hükümetler gelip gitmiyor.Yaşlısın ama bunu bilecek kadar aklın sağlıklı sanırım.Adam engel olmasa idi şu anda MHP bile yoktu belki.Ne kadar vefasız bir insansınız ya.Size yapılanın aynısı adama yapılıyor.Sadece size belden aşağı onada para üzerinden tuzak hazırlandı.Aslında onada belden aşağı tuzak hazırlamak istemişlerdir ama malum adam aptestinde namazında bununla ilgili malzeme bulamamışlar ki buradan vurmak istediler.Tabi halkımız yemedi yemiyor yemeyecek.Aksini düşünen beş gün sabretsin ve görsün halk ne diyor... 18 41 Yanıtla
  • Munzurlu Mazlum: yaaa bi sus beeee sen birde konuşmayı becerebilsen ! sırf sen ve senin gibilerden oy bekleyen chp'ye kızdığım için sırrı süreyya öndere oy vereceğim ! 12 42 Yanıtla
  • ALİ: Bu MHP Düşmanları harinleri görünce seviniyorum adamları korku sarmış Mhpnin tek adı yetiyor bu hainlere bu yorum yazanların çoğu Türklükten Türk bayrağndan Mhpden rahatsız olanlar 39 13 Yanıtla
  • gerçek izmirli: adama hırsız diyorlar . 80 yılda hiç bir şey yapmadılar yıktılar . sivil için yapılanları yazmayı bırak... azmim.. cirit . türk silahlı kuvvetlerine giriin. tankımız füzeminiz. sismik araştırma gemimiş. insansız hava aracımız. kendi eğtim ucağımız. ssavaş helikopteremiz. bora isminde dünyaya nam salmış yerli piyade tüfeğimiz. hiç bir atatürkçü bunları yapmadı .. yapanada engel olun siz zaten izmirin pislik içinde olması sizin zihniyetiniz yüzünden sadece laf plan yok proje yok her şey kötü her şey berbat sizler vatanını seven insalar değilsiniz koltuk seviyorsunuz sadece. iyi olana iyi demiyenden hayır gelmez. 22 30 Yanıtla
  • BORA ALİ: bence boş konuşuyorsunuz akp bişey kaybetmedi 20 28 Yanıtla bora ali: afyonlu 1984 yılında anap yuzde kırkdortlerdeydı fakat 1989 seçimlerde basın bunun yuzde yirmi altı yada yude yırmı yedi olduğunu söyluyordu seçim oldu ve gerçekdende anap yuzde yirmidört oy aldı ey şimdi kardeşim hangi anket akp yuzde 20 yada otuzlarda diyorki bu siyasi liderler bas bas bağırıyor yarın erdoğan kalkıp demıycek mı ne oldu. o yuzden biraz mantıklı olmakda fayda var derim. 0 0
  • harun yiğit: Allah rızası için bu memlkete çaktığın bir çivi göster... Gösteremezsin, çünkü çakılan çivileri sökmekten çakmaya ne vaktin ne de dermanın kalmış. Yazık: 'Gölge etmeyin başka ihsan istemez' 16 31 Yanıtla
  • KENAN: Erdoğan napacağını şaşırmış durumda zaten İnşallah Türk İnsanı Akpye Tokatı vuracaktır 29 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Samsun'da silahla havaya ateş eden 3 kişi gözaltına alındı
    12:49 Samsun'da silahla havaya ateş eden 3 kişi gözaltına alındı

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen nişan töreninde silahla havaya ateş eden M.G., B.K. ve R.A. isimli 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadeleri alınan ve tabancalarına el konulan şüpheliler, idari para cezası verildikten sonra serbest bırakıldı.

  • Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı, Yeni Seçilen Muhtarlarla Bir Araya Geldi
    12:48 Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı, Yeni Seçilen Muhtarlarla Bir Araya Geldi

    Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, seçimlerin ardından yeni seçilen muhtarlarla bir araya gelirken, vatandaşa hizmet noktasında el birliği ile çalışacaklarını söyledi. Kaymakam Bilici, seçilen muhtar ve ihtiyar heyeti üyelerini tek tek kutlarken, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

  • Kırklareli Valisi Birol Ekici, Büyükkarıştıran OSB'yi inceledi
    12:48 Kırklareli Valisi Birol Ekici, Büyükkarıştıran OSB'yi inceledi

    Kırklareli Valisi Birol Ekici, Büyükkarıştıran Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemede bulundu. Vali Ekici, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce'den bilgi aldıktan sonra bir ambalaj fabrikasını ziyaret etti. Ekici, kentin Avrupa'ya açılan sınır kapılarına yakınlığı nedeniyle yatırımcıların ilgisini çektiğini belirterek, tüm yatırımcıları bölgeye davet etti.

  • Kenan Eren Kahraman ve Türkiye Milli Takımı U15 Türk Devletleri Şampiyonası'nda şampiyon oldu
    12:46 Kenan Eren Kahraman ve Türkiye Milli Takımı U15 Türk Devletleri Şampiyonası'nda şampiyon oldu

    Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman'ın yer aldığı Türkiye Milli Takımı, U15 Türk Devletleri Şampiyonası'nda şampiyon oldu. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kahraman'ı ve Milli Takımı tebrik ederek gurur duyduklarını belirtti.

  • Kırgızistan'da TikTok Kısıtlandı
    12:45 Kırgızistan'da TikTok Kısıtlandı

    Kırgızistan'da TikTok'un kullanımı kısıtlandı. Kırgızistan Dijital Kalkınma Bakanlığı, Devlet Ulusal Güvenlik Komitesi'nin mektubu üzerine internet servis sağlayıcılarına TikTok'a erişimi kısıtlamaları yönünde yazı gönderdi. TikTok'un çocukların zihinsel gelişimini ve sağlığını olumsuz etkilediği gerekçesiyle alınan kararın politik bir arka planı bulunmadığı belirtildi.

  • Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ürün Hastalık ve Zararlı Kontrolleri Yaptı
    12:45 Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ürün Hastalık ve Zararlı Kontrolleri Yaptı

    Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli, hububat ve haşhaş ekili araziler ile meyve bahçelerinde ürün hastalık ve zararlı kontrolleri gerçekleştirdi. Bu kontroller sırasında erken ve geç ekimi yapılan buğday, arpa, yulaf ekili arazilerde ürünlerin gelişimi ve fenolojik muayeneleri yapılarak yetiştiricilere bilgilendirme yapıldı. Ayrıca inceleme yapılan bölgelerdeki kiraz ağaçları da incelenerek eksiklikler ve çiçeklenme durumları yerinde görüldü.

  • Ahmed Ildız, Giresunspor maçında sahalara dönüyor
    12:44 Ahmed Ildız, Giresunspor maçında sahalara dönüyor

    Göztepe'nin oyuncusu Ahmed Ildız, Şanlıurfaspor maçında sakatlanmıştı. Ancak 40 günlük tedavi sürecinin ardından Giresunspor maçında tekrar forma giymesi bekleniyor.

  • 17 seçmen olan köyün yeni muhtarı eşinden devraldı
    12:44 17 seçmen olan köyün yeni muhtarı eşinden devraldı

    Karabük'ün Ovacık ilçesinde yaşayan Kezban Şahintek, 3 dönemdir muhtarlık yapan eşinden görevi devralarak köyün yeni muhtarı oldu. Tek aday olarak seçime katılan Şahintek, 17 seçmenin bulunduğu köyde oyların tamamını alarak muhtar seçildi. Eşinin 15 yıldır muhtarlık yaptığı süre boyunca işlerin ilerleyişini öğrenen Şahintek, köyün eksikliklerini gidermek için çalışmalara başladı.

  • Trabzon Of ilçesinde muhtarlar için tanışma toplantısı düzenlendi
    12:43 Trabzon Of ilçesinde muhtarlar için tanışma toplantısı düzenlendi

    Trabzon'un Of ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları için tanışma toplantısı düzenlendi. Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve diğer ilçe yetkililerinin katıldığı toplantıda, göreve seçilen muhtarlar tebrik edildi ve beş yıl boyunca güzel hizmetler yapacaklarına inanıldığı belirtildi.

  • İZGİM, kadın girişimcilerden büyük rağbet görüyor
    12:43 İZGİM, kadın girişimcilerden büyük rağbet görüyor

    İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi'nde (İZGİM) kadınlar yaptıkları ürünleri kolay pazarlama yöntemleri ile satarak ev ekonomisine katkı sağlıyor. Ayrıca merkezde stres atmak için de bir araya geliyorlar.

  • Kemer, 600 tur operatörü temsilcisini ağırlamaya hazırlanıyor
    12:42 Kemer, 600 tur operatörü temsilcisini ağırlamaya hazırlanıyor

    Kemer Belediyesi ve bir otelin iş birliğiyle düzenlenecek programda, tur operatörleri temsilcileriyle turizmdeki gelişmeler ve projeler hakkında fikir alışverişi yapılacak.


Advertisement