Kılıçdaroğlu'na Bahçeli'nin Eleştirisi Soruldu: Söz Konusu Vatansa, Gerisi Teferruattır - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu'na Bahçeli'nin Eleştirisi Soruldu: Söz Konusu Vatansa, Gerisi Teferruattır

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na , Bahçeli'nin eleştirileri anımsatılarak, bu durumda, Bahçeli ile görüşüp görüşmeyeceği sorusuna, "Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır." diye cevap verdi.

17.01.2017 14:53  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP'ye yönelik eleştirileri anımsatılarak, bu durumda, yarın planlandığı şekilde Bahçeli ile görüşüp görüşmeyeceği sorusuna, "Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır." yanıtını verdi.

"SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR"

Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısının ardından, gazetecilerin sorusunu yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, Devlet Bahçeli'nin CHP'ye yönelik Twitter üzerinden yaptığı eleştiriler ve yarın ikili arasında daha önceden planlanmış görüşme anımsatılarak, bu durumda Devlet Bahçeli ile görüşüp görüşmeyeceği soruldu.

Kılıçdaroğlu, "Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır." karşılığını verdi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ

Yarın yapılması beklenen görüşme öncesinde ise Bahçeli sosyal medya üzerinden yaptığı değerlendirmede CHP'ye sert eleştiriler yöneltmişti. Anayasa değişiklik teklifinin ilk tur oylamalarında Meclis'te çeşitli eylemlerle tepki gösteren CHP'li milletvekillerini eleştiren Bahçeli, "Milletten ümidini kesen CHP yönetimi, milli iradeye çıkan yolları tıkamak ve hatta kullanılamaz hale getirmek için olmadık yollara sapmıştır. TBMM'nde yaşanan kürsü işgalleri, kavga sahneleri, ucuz oyunlar, isnat ve iftiraya varan siyasi söylemler muhataplarını mahcup edecektir" dedi. Bahçeli, "CHP ve yanında hizalanmış kaos ittifakı akla hayale gelmedik senaryolarla milletin kaderine sahip çıkma hakkını gasp etmeye kalkıştılar" ifadelerini kullandı. Anayasa görüşmelerinin 2. turuna ilişkin olarak Bahçeli "Allah'ın izniyle Çarşamba günü başlayacak ikinci tur görüşmelerinden sonra Anayasa Değişikliği milletimizin önüne gelecektir. Milletten yana görünüp yine millete güvensiz ve duyarsız kalanlar bir kez daha çuvallayacaklar ve yüzleri kızarmaktan kurtulamayacaktır" demişti.

Kılıçdaroğlu\'na Bahçeli\'nin Eleştirisi Soruldu: Söz Konusu Vatansa, Gerisi Teferruattır
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu'na Bahçeli'nin Eleştirisi Soruldu: Söz Konusu Vatansa, Gerisi Teferruattır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement