Bahçeli'nin Hızına Makam Aracı Dayanamadı - Son Dakika
Politika

Bahçeli'nin Hızına Makam Aracı Dayanamadı

Bahçeli\'nin Hızına Makam Aracı Dayanamadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim kampanyasına en geç başlayan lider olmasına rağmen hızlı bir miting programıyla 10 günde 23 ili ziyaret etti.

18.05.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim beyannamesini 3 Mayıs'ta açıkladıktan sonra, 6 Mayıs'ta Çankırı ile il ziyaretlerine başlayıp yaklaşık 10 bin kilometre yol yapan Bahçeli'nin hızına makam aracı dayanamadı.

ARACI BOZULDU

Aydın mitingi dönüşünde aracında turbo arızası çıkan Bahçeli, yoluna başka bir araçla devam etti. Mitinglerine karayolu ile giden MHP Lideri'nin sadece Trabzon ve Erzurum gibi uzak illere giderken havayolunu kullanacağı belirtildi.

"İLGİNİN ARTTIĞINI GÖRÜYORUZ"

Daha önceki seçimlerin aksine bu kez büyük meydan mitinglerine ağırlık veren, yol üstünde belediye ve teşkilat ziyaretlerine bu nedenle zaman ayıramayan Bahçeli'nin konvoyu, sadece miting meydanlarında duruyor. Bu hızlı turu sırasında molalarda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan MHP Lideri, 7 Haziran öncesi yaptığı ziyaretleri ve mitingleri daha önceki seçim kampanyalarıyla kıyasladı, şöyle dedi: "Daha önce MHP konvoyu geçerken sırtını dönen vatandaşlara artık rastlamıyoruz. Sırt dönmeler, sert bakışlar, bazen de provokatif olabilecek laf atmalar geçmişte kaldı. İlginin arttığını görüyoruz."

Bahçeli, mitinglerinde geçmişe göre gençler ve kadınların sayısındaki artışa da işaret etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Bahçeli'nin Hızına Makam Aracı Dayanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • DENİZ: Seninleyiz Artık Hainliğe dur demek için Mhpdeyiz 43 10 Yanıtla
  • yucel: AKP ye inat geliyor mhp 42 10 Yanıtla
  • Ay ışığı: Tekerine taş değmesin Türkmen Beyi, geçen Cumartesi Binali Yıldırım İsviçredeydi özel uçakla, içindekilerde çoluğu çocuğu akrabalarını almış gelmiş. Düşünün bakim 47 3 Yanıtla
  • gerçekler: Oooo mercedesten inmiş volvıya binmiş ? yakışırmı mhp zihniyetine ? Hangi para ile aldınız o arabaları sayın başkan ? Koskoca Bakanın arabasına laf atarken iyiydi değil mi? 1 45 Yanıtla
  • haydar hakkoymaz: devletin başına devlet gelecek, 8 haziranda. 44 2 Yanıtla
  • DENİZ: Seninleyiz Artık Hainliğe dur demek için Mhpdeyiz 31 12 Yanıtla
  • ÖZKAN: HDP SEÇİMLER ÖNCESİ KENDİ KENDİNE BİNALARINA SALDIRI YAPIP OY ALMAYA ÇALIŞIYOR 32 6 Yanıtla
  • Turan: Korkunun ecele faydası yok GELIYORUZ ALLAHIMIN IZNIYLE 34 3 Yanıtla
  • JasiQ: Mhp ye oy vermeyeceğim ancak Devlet Bahçeli gerçekten çok düzgün birisi ve devlet adamı niteliklerine sahip, uzlaştırmacı ve sağduyulu bir lider. 31 5 Yanıtla
  • GERÇEKLER: OYLAR H D P YE 6 28 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ziyaret etti
    13:29 Kırgızistan Büyükelçisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

    Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti. Büyükkılıç, Kazakbaev ve beraberindeki heyeti başkanlık giriş kapısında karşıladı. Ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişimi ve kardeşlik hukuku vurgulandı. Büyükkılıç, Kırgızistan'ın Kayseri'nin gelişimi için gösterdiği çabaları takdir etti. Kazakbaev ise Büyükkılıç'ın yerel seçimlerdeki başarısını kutladı ve Türkiye ile Kırgızistan arasındaki ilişkilerin iyiye gittiğini belirtti.

  • Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Halka Kapılarını Açtı
    13:25 Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Halka Kapılarını Açtı

    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, seçilmesinin ardından makamının kapılarını halka açtı. 3 günde 3 bin kişiyi ağırlayan Başkan Aydın, gösterilen teveccühe teşekkür etti.

  • Ankara Valisi Vasip Şahin, öğretmen ve öğrencilerle buluştu
    13:23 Ankara Valisi Vasip Şahin, öğretmen ve öğrencilerle buluştu

    Ankara Valisi Vasip Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir heyetle bir araya geldi. Vali Şahin, ziyarette kendisini ziyarete gelen öğretmen ve öğrencileri makamında ağırladı ve makam koltuğunu İlsu Özge Baran'a devretti. Vali Şahin, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

  • Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu
    13:16 Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu

    Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunduran şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Operasyonlarda toplamda 11,39 gram bonzai, 0,44 gram metamfetamin, 1,22 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca, 65 adet fişek ve payp ele geçirildi. Şüpheliler hakkında tahkikat başlatılırken, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalara devam edileceği belirtildi.

  • Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti
    13:09 Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti

    Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 2024 yılından bu yana yapılan motosiklet denetimlerinde 10 bin motosiklet sürücüsüne toplamda 31 milyon lira ceza kesti. Sadece Nisan ayında ise 7 bin 476 motosiklet denetlendi ve 2 bin 715 sürücüye 8 milyon lira ceza uygulandı. Denetimlerin artarak devam edeceği belirtildi.

  • Çayırova Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
    13:08 Çayırova Belediye Başkanı Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

    Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, şehit ailelerini ziyaret etti. Çiftçi, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek desteklerini sürdürdü. Şehitlerin ailelerine her zaman yanlarında olduklarını belirten Çiftçi, şehitlerimizin makamlarının yüce, mekanlarının cennet olduğunu ifade etti.


Advertisement