Bahçeli'nin Zorlu Günü - Son Dakika
Güncel

Bahçeli'nin Zorlu Günü

Bahçeli\'nin Zorlu Günü

Bahçeli, elini öpmek isteyen partiliyi zor ikna etti (ek) BAHÇELİ'NİN ZORLU GÜNÜ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar'ın ardından güne Burdur ve Isparta'da partisinin düzenlediği genişletilmiş il istişare kurulu toplantılarıyla devam etti.

05.08.2015 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçeli, elini öpmek isteyen partiliyi zor ikna etti (ek)

BAHÇELİ'NİN ZORLU GÜNÜ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afyonkarahisar'ın ardından güne Burdur ve Isparta'da partisinin düzenlediği genişletilmiş il istişare kurulu toplantılarıyla devam etti. Günün ikinci adresi Burdur'a Afyonkarahisar'da bir dinlenme tesisinde onuruna verilen öğle yemeğinin ardından gelen Bahçeli, öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuştu. Bahçeli, konuşmasını basına kapalı toplantıda yaparken, çıkışta bir partilinin bebeğiyle yakından ilgilendi. Bebeği kucağına alıp seven Bahçeli, bebeğin de kendisini uzun uzun incelemesine izin verdi.

Bahçeli için günün son durağı Isparta oldu. Isparta'da bir otelde düzenlenen istişare toplantısına katılan MHP lideri, Süleyman Demirel Üniversitesi girişinde partililer tarafından karşılandı. Bir günde 3 ilin değerlendirme toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, Isparta'da günün yorgunluğu hissedildi. Kendisinden önce kürsüye çıkan Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'ı dinlerken zaman zaman ağırlaşan göz kapaklarını açık tutmakta zorlanan Bahçeli, kısa aralıklarla gözlerini kapatıp dinlenirken burada da yaptığı konuşma da basına kapalı gerçekleşti.

BURDUR, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeli'nin Zorlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement