Bahçeli: Türk Milleti Hiç Bu Tür Bir Karaborsa Siyasetine Rastlamadı (2) - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: Türk Milleti Hiç Bu Tür Bir Karaborsa Siyasetine Rastlamadı (2)

Bahçeli: Türk Milleti Hiç Bu Tür Bir Karaborsa Siyasetine Rastlamadı (2)

Erzurum MİTİNGİNDE KONUŞTU Bayburt'tan karayolu ile Erzurum'a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstasyon Meydanında yaklaşık 20 bini kişiye hitap etti.

30.05.2015 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum MİTİNGİNDE KONUŞTU

Bayburt'tan karayolu ile Erzurum'a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstasyon Meydanında yaklaşık 20 bini kişiye hitap etti. 'Hakkari seninle gurur duyuyor', 'Kahpe düzenin yiğit çocukları, yaşasın Ülkü Ocakları' pankartlarının asıldığı miting alanında Atatürk, Alpaslan Türkeş ve Devlet Bahçeli'nin posterleri yer aldı.

Konuşması sık sık 'Devletin başına Devlet gelecek' sloganı ile kesilen Devlet Bahçeli, 23 Temmuz 1919'da Erzurum Kongresi'nde bir araya gelenlerin 'Vatan bir bütündür parçalanamaz' dediklerini anımsattı, o gün vatanı bölmek isteyenlerin bugün yine Türklüğün karşısında olduklarını savundu. Zihinleri satılmış, kalpleri mühürlenmiş mihrakların Türk milletinin karşı cephesinde olduğuna dikkati çeken Bahçeli, bunların MHP'nin iktidarını önleyemeyecekleri görüşünü savundu. Devlet Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türkiyemizin bütünlüğü tehlike altındadır. Nene Hatunu ortaya çıkaran şartların bir benzeri şimdilerde karşımızdadır. İşbirlikçi hükümetin tavizleriyle vatanımızın bağımsızlığı riske atılmıştır. İlkesiz ve korkak bir zihniyet ülkenin yönetimindedir. Bir asır önce Ermeni çetecilerin yaptığı gibi şimdi de teröristler sağa sola saldırmaktadır. Avrupalılar milletimizi, teröristler geleceğimizi sorgular hale gelmiştir. Bu zilletin kabul edilmesi asla mümkün değildir. 1919'da Erzurum'da bir araya gelen kahramanlar 'Vatan bir bütündür, parçalamaz' demişlerdi. 1919'da milliyetçiler 'Manda ve himaye kabul edilmez' demişlerdi. 7 Haziran'da MHP ile milliyetçilik, tam bağımsızlık diyecek misiniz? Önümüzde tıpkı 1919 Temmuz'unda olduğu gibi tanıdık engeller vardır. O gün manda ve himaye arayanlar, bugün Milliyetçi Hareket'in karşısındadır. Vicdanları kiralanmış mihraklar bugün yine Türk milletinin karşı cephesindedir."

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun panik içinde olduğunu ileri süren Bahçeli, "AKP devrinin kapanacağını ve kendisinin silineceğini bilmektedir. Hesap verme korkusu alayını titretmektedir. Erdoğan kabus gördüğünden devamlı bize çamur atmaktadır. Davutoğlu artan dozda yalan ve iftiraya sarmıştır. Fotokopi başbakan, son kozlarını oynamaktadır. Geçmişte PKK'ya yönelik 'Silahı bırakır masaya gelirsiniz' diyen Erdoğan bugün bize iftira atmaktadır. Açılım yapıyoruz diyerek PKK'lıları Habur'da davul zurna ile karşılayanların ağızlarına MHP'yi alması rezalettir" dedi.

"NE KADAR TÜRK DÜŞMANI VARSA AKP İÇİN KULİS YAPMAKTADIR"

Devlet Bahçeli, Türkiye'yi yöneten iktidarın bölünmeye ikna olduğunu, 'İmralı canisi' dediği Abdullah Öcalan'ın da Ak Parti'nin başarısını istediğini ileri sürerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Barzani AKP demektedir. Ne kadar Türk ve Türkiye düşmanı varsa AKP için kulis yapmaktadır. Davutoğlu cahiliye döneminin kavmiyetçiliğine takılıp kalmıştır. Milletin nasıl bir güç olduğunu bilmemektedir. Türk milleti 1000 yıllık kardeşlik hukukunun eseridir. Kimin nereli olduğu önemli değildir. Kimin anasının dilinin ne olduğu da önemli değildir. Erdoğan ve Davutoğlu'nun yok saydığı bu millet sandıkta AKP'ye hak ettiği cevabı mutlaka verecektir. Basit, kısır ve ilkel bir toplum ve insan özlemi AKP ile beraber tarihe gömülecektir. 1 milyar 370 milyon liraya yapılan kaçak sarayı unutmayacaktır Erzurumlu. Yakacak bulamazken, çerez parası denilen kamu araçlarına harcanan parayı unutmayacaktır. Havuzcuların yatak odalarındaki kasalarından çıkan haram parayı unutmayacaktır. 17-25 Aralık soygun çetesini, rüşvetçi bakanlarını, Diyanet İşleri Başkanı'na tahsis edilen lüks otomobilleri unutmayacaktır. Kefen ve idam edebiyatı yapanların, şehitlerimizin kanlarını dökenler ile masaya oturmalarını Erzurumlu unutmayacaktır."

"ÜLKEN İÇİN VATANIN İÇİN BİRLİKTE YÜRÜYELİM"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ak Parti ve CHP'ye oy verenler ile kararsız olanlara seslenen Devlet Bahçeli, konuşmasının son bölümünde şunları söyledi:

"AKP'ye oy veren kardeşlerim ülkemiz kötüye gidiyor. Ülken için, vatanın için bu defa birlikte yürüyelim. CHP'ye oy veren vatandaşlarım bu defa bizimle yürüyün. Kararsız duran kardeşim boşuna zaman kaybetme. MHP bil ki senin yanındadır. İktidarın yaptıklarına daha fazla dayanacak mısınız? MHP iktidarında yolsuzlukla mücadele edeceğiz. Çöküşü engelleyeceğiz, Üreten ekonomi programımız ile sanayimizin, aç ve açıkta kalan vatandaşlarımızın sorunlarını gidereceğiz. Bugüne kadar kim hangi ad altında, hangi tutarda yardım alırsa alsın anasının ak sütü gibi helal olan sosyal yardımlardan kesinlikle mahrum bırakılmayacaktır. 10-15 günden beri başladılar. Yoksulun kapısı çalınıyor, yardım alacaksınız ama AKP'ye oy vereceksiniz. Oy vermezse destek kesilecek diye tehdit ediyorlar. Bu şerefsizlere Erzurum'dan sesleniyorum: Devlet yardımı olarak ne verilmişse aynısının devam edileceği gibi refah seviyesi de arttırılacaktır." - Bahçeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeli: Türk Milleti Hiç Bu Tür Bir Karaborsa Siyasetine Rastlamadı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Ücretli Çalışan Sayısı Şubat Ayında Arttı
    11:36 Ücretli Çalışan Sayısı Şubat Ayında Arttı

    TÜİK'in açıkladığı verilere göre, şubat döneminde ücretli çalışan sayısı yıllık olarak yüzde 4,1 artış gösterdi. Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerindeki ücretli çalışan sayısı ise aylık olarak yüzde 0,6 arttı.

  • Manisa'da su kullanım bedeli düşürüldü
    11:35 Manisa'da su kullanım bedeli düşürüldü

    Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hanelerde kullanılan şebeke suyunun ilk 2 tonunu 1 liradan fiyatlandırma kararı aldı. Sonraki kullanım kademelerinde ise yüzde 30 indirim yapılacak. Ayrıca aboneliklerde uygulanan kartlı su sayacı zorunluluğu da kaldırıldı.

  • Fransız Geliştirici, Boykot X Uygulamasıyla Tüketicilere Bilgi Veriyor
    11:35 Fransız Geliştirici, Boykot X Uygulamasıyla Tüketicilere Bilgi Veriyor

    Kuzey Afrika asıllı Fransız Chedy el Tabaa, dünya genelinde soykırım gibi insan hakları ihlalleri ve çevreye ilişkin konular nedeniyle boykot edilen ürün ve firmalar hakkında tüketicileri Türkçe dahil 7 dilde bilgilendiren Boycott X uygulamasını geliştirdi. Uygulama, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ndeki krizin ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının desteklendiği, insan haklarının ihlal edildiği, çevre kirliliğine neden olunduğu veya hayvanlara eziyette bulunulduğu gerekçesiyle boykot edilen ürünlerle ilgili tüketicilere bilgi veriyor.

  • Manisa'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 9 öğrenci yaralandı
    11:34 Manisa'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 9 öğrenci yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde, Çortak Ömer Nimet Kahraman İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini taşıyan bir minibüs ile karşı yönden gelen bir kamyonet çarpıştı. Kazada hafif yaralanan 9 öğrenci, ilçedeki devlet hastanesine kaldırıldı. Öğrencilerin tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

  • İstanbul'da banka dolandırıcılığı operasyonunda 18 şüpheli adliyeye sevk edildi
    11:33 İstanbul'da banka dolandırıcılığı operasyonunda 18 şüpheli adliyeye sevk edildi

    İstanbul merkezli 5 ilde, kendilerini banka çalışanı olarak tanıtıp mağdurları ikna ederek hesaplarındaki paraları üçüncü kişilerin hesaplarına aktardığı iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra Küçükçekmece Adliyesi'ne götürüldü.


Advertisement