Bahçelievler'de Yıkılan Binanın Enkazında Altın Nöbeti - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler'de Yıkılan Binanın Enkazında Altın Nöbeti

İstanbul Bahçelievler'de yıkılan 7 katlı binanın sakinleri, enkaz altında kalan ziynet eşyalarının çalınmaması için ilk geceyi nöbet tutarak geçirdi.

23.05.2016 07:57  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi'nde yan taraftaki inşaatın temel kazısı sırasında zarar gördüğü için yıkılan yedi katlı binada yaşayanların faciadan 45 dakika önce evlerini boşalttıkları öğrenildi. Can kaybının yaşanmadığı 14 daireli apartmanın sakinleri gözyaşlarını tutamadı. İlk geceyi ise ziynet eşyalarının çalınmaması için nöbet tutarak beklediler.

NÖBET TUTTULAR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bahçelievler Belediyesi bina çevresinde inceleme başlattı. Binanın çökme nedenine ilişkin tespitler devam ederken bina sakinleri, enkazın altında kalan para, ziynet eşyaları veya değerli eşyalarının çalınmaması için gecenin geç saatlerine dek yıkılan apartmanlarının yanında nöbet bekledi. Mağdur olan apartman sakinleri, saat 01.00 sıralarında yağmurun başlaması üzerine geceyi geçirmek için yakınlarda bulunan akrabalarına veya komşularına gitti.

HIRSIZA KARŞI BARİYER

İstanbul Polisi, çöken bina ve çevresinde yaşanabilecek olası hırsızlık olaylarına karşı önleyici tedbirler aldı. Apartmanın iki cephesini gören iki ayrı sokak da demir bariyer ve şeritlerle yaya ile araç geçişine kapatıldı. Polis ve Zabıta Ekipleri sabahın ilk ışıklarına kadar enkazın başında nöbet tuttu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makineleri de sokağa getirildi. Yıkılan binada oturan 14 dairenin sakinleri sabah erken saatlerde enkazın başına geldi. Sabah saatlerinde enkaz kaldırma çalışmalarının başlatılacağı belirtildi.

(Kaynak: Sabah)


Bahçelievler\'de Yıkılan Binanın Enkazında Altın Nöbeti

Son Dakika Güncel Bahçelievler'de Yıkılan Binanın Enkazında Altın Nöbeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement