Bahçeşehir'de Şenlik Havasında 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Bahçeşehir'de Şenlik Havasında 23 Nisan Kutlaması

Bahçeşehir\'de Şenlik Havasında 23 Nisan Kutlaması

Bahçeşehir Kültür2000 Koleji'nde, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramını şenlik havasında kutladı.

23.04.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçeşehir Kültür2000 Koleji'nde, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramını şenlik havasında kutladı.

Kültür 2000 Koleji, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri kapsamında Bahçeşehir Gölet'te tüm çocukların davetli olduğu "23 Nisan Bahçeşehir Gölet Şenliği"düzenledi. Her yaştan çocuğun katıldığı şenlikte şişme oyun parkurundan sihirbaz gösterilerine, müzikli oyunlardan çeşitli yarışmalara pek çok etkinlikle çocuklar bayramın tadını çıkardı. Çocukları doyasıya eğlenen aileler fotoğraf ve video çekerek anı ölümsüzleştirdi. Şenlikte 4-12 yaş grubu çocuklara yönelik atölye çalışmaları, oyun parkurları, yarışmalar, sanat gösterileri ve farklı şovlar sahne aldı. Bir gün boyunca devam eden şenlikte çocuklar, Kültür2000 Koleji eğitmenlerinin ve öğrencilerinin gerçekleştirdikleri sergide farklı eserlerle tanışma fırsatı da buldu.

Bu yıl ilk kez düzenlenen şenlik hakkında bilgiler veren Kültür2000 Koleji Türkçe Öğretmeni Zafer Karatağ, 23 Nisan'ın her geçen yıl öneminin daha da arttığını söyledi.

Karatağ, "Meclisin önemi, oy vermenin önemi ve bu önemi çocuklara aksettiren Atatürk'ün onlara olan armağanı. Çok güzel bir gün. Bizde bunu şenlik havasında kutlayalım istedik. Klasik bir törenden ziyade çocukların bir şenlik olduğunu bir bayram olduğunu fark etmelerini istedik. Kültür2000 ailesi olarak çalışmalarımızda hep çocuklarımızı ön plana çıkartıyoruz. Bugün onların günü, bizde öğretmenleri olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahçeşehir'de Şenlik Havasında 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement