Bahçeşehir Koleji Afyonkarahisar'da Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Bahçeşehir Koleji Afyonkarahisar'da Açılıyor

59 kampüs, 109 okulu ile kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına ulaştıran, yeni nesil eğitime öncülük eden ve Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) başarılarıyla Türkiye’nin zirvesinde yer alan Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında Afyon kampüsünü açıyor.

25.02.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

59 kampüs, 109 okulu ile kaliteli eğitimi Türkiye'nin her noktasına ulaştıran, yeni nesil eğitime öncülük eden ve Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) başarılarıyla Türkiye'nin zirvesinde yer alan Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında Afyon kampüsünü açıyor.

Bahçeşehir Koleji Afyon Kampüsü tanıtım toplantısı, Bahçeşehir Koleji CEO'su Devrim Karaaslanlı, Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özlem Dağ, Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Lüle, kampüs kurucuları Abdullah Taş, Reyha Tütüncü, Halit Özutku'nun katılımıyla yapıldı. Yoğun ilgiyle gerçekleşen toplantıda Bahçeşehir Koleji Afyon Kampüsünün özellikleri basınla paylaşıldı. 960 öğrenci kapasiteli Bahçeşehir Koleji Afyon Kampüsünün merkezi konumu kapalı yüzme havuzu, bilim müzesi, sanat atölyesi, çok amaçlı spor salonu, teknoloji laboratuarı gibi özel eğitim alanları; akıllı teknolojilerle donatılmış derslikleri ile kentin en iyi okulları arasında yerini alacağı belirtildi. Bahçeşehir Koleji Afyon Kampüsünün kuvvetli eğitim kadrosu, Bahçeşehir Kolejinin 21. yüzyıl becerilerine odaklanan eğitim anlayışı ve yabancı dil eğitiminde dil öğretmeyi değil dil edindirmeyi hedefleyerek fark yaratan yaklaşımıyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunacağı ve onları geleceğe tam donanımlı hazırlayacağı belirtildi. Eğitimde fırsat eşitliğini ilke edinen Bahçeşehir Kolejinin gelecek yıl Afyon'da açılacak olan yeni kampüsünün kaliteli eğitimin yaygınlaştırılması yönünde atılmış yeni bir adım olarak büyük önem taşıdığı vurgulandı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bahçeşehir Koleji Afyonkarahisar'da Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement