Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Rekor Talep - Son Dakika
Güncel

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Rekor Talep

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Rekor Talep

Bahçeşehir Koleji tarafından düzenlenen bursluluk sınavına bu yıl 50 binin üzerinde öğrenci katılım gerçekleştirdi.

27.02.2017 15:13  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de STEM eğitiminin öncüsü olan ve öncü eğitim anlayışını81 kampüsüyle ülke geneline yayan Bahçeşehir Koleji rekor talep ile karşılaştı.

"Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır" mottosuyla bugün Türkiye genelinde 42 ilde 81 kampüs ve 50 bine yakın öğrenciye eğitim veren Bahçeşehir Koleji, 9-10ve 11'inci sınıf öğrencileri için 18 Şubat tarihinde,4-5-6 ve 7'nci sınıf öğrencileri için 25 Şubat tarihinde, 2017-18 eğitim öğretim yılında açılacak kampüsleri ( Ataşehir, Ömerli, Pendik, Bakırköy, Mimaroba, Basın Ekspres, Manisa Alaşehir, Aydın Nazilli, Karadeniz Ereğli) için de 26 Şubat tarihinde bursluluk sınavları düzenledi. Bursluluk sınavına Türkiye genelinde toplam 50 binin üzerinde öğrenci katılarak bir rekora imza atıldı.

Akademik başarısıyla öne çıkan Bahçeşehir Koleji okula kabul ve bursluluk sınavında akademik başarıya göre burs imkânı sunuyor.

Global dünyada başarı kazanacak mezunlar yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Kolejinde, çift dilli eğitim, kişiye özgü öğretim modeli, STEM+A, kodlama ve robotik gibi 21. yüzyılın eğitim anlayışına uygun öğrenim hayatı sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Rekor Talep - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement