Bahriyeli Olma Hayali 7 Yaşında Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Bahriyeli Olma Hayali 7 Yaşında Gerçekleşti

Bahriyeli Olma Hayali 7 Yaşında Gerçekleşti

Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'nin huzurevine yaptığı ziyaret sırasında, makine mühendisi 74 yaşındaki Aziz Akarsu beyaz denizci üniformasını çok sevdiğini, hep bahriyeli olmak istediğini söyleyince hayali gerçekleştirildi.

01.07.2016 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'nin huzurevine yaptığı ziyaret sırasında, makine mühendisi 74 yaşındaki Aziz Akarsu beyaz denizci üniformasını çok sevdiğini, hep bahriyeli olmak istediğini söyleyince hayali gerçekleştirildi. Aziz Akarsu'ya üniforma giydirilerek TCG Turgutreis Fırkateyni gezdirildi.

Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele ve Donanma Komutanlığı'nda görevli personel ve aileleri, Yaşlılar Haftası kapsamında 25 Mart tarihinde Gölcük Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinden makine mühendisi Aziz Akarsu Komutan Oramiral Kösele'ye, beyaz denizci üniformasını çok sevdiğini belirterek, "Bahriyeli olmak ve beyaz denizci üniforması giymek 50 senelik hayalimdir" dedi.

Bunu dikkate alan Donanma Komutanlığı, Aziz Akarsu'nun hayalini gerçekleştirdi. Aziz Akarsu'ya beyaz denizci subay üniforması giydirilerek, Albay apoletleri takıldı. Aziz Akarsu, Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Ayhan Bay ev sahipliğinde Poyraz Limanı'nda bulunan Deniz Kurmay Yarbay Savaş Bilican komutasındaki TCG Turgutreis Fırkateyni gezdirildi. Aziz Akarsu'ya geminin imkan ve kabiliyetleri hakkında bilgi verilerek, gemideki yaşam kısa bir süreliğine olsa hissettirildi.

'KABRİME BİLE KOYSUNLAR'

Aziz Akarsu çok mutlu olduğunu belirterek duygularını şöyle dile getirdi:

"Huzurevine ziyarete gelen Donanma Komutanıma 'Bahriyeli olmak ve beyaz denizci üniforması giymeyi çok istedim, tam 50 senelik hayalimdi, hatta öyle ki o elbise kefenim olsun, kabrime bile koysunlar bu kadar seviyorum' demiştim. 74 yaşında bu hayalim gerçekleşti, çok mutlu oldum. Bana bu mutlu günü yaşatanlara sonsuz teşekkür ederim. Huzurevi yaşlısı olarak beni onurlandırdınız."

- İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahriyeli Olma Hayali 7 Yaşında Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement