Bahşılı'da "Eğitim ve İnsan İlişkileri" Konferansı - Son Dakika
Güncel

Bahşılı'da "Eğitim ve İnsan İlişkileri" Konferansı

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce öğretmenlere "Eğitim ve İnsan İlişkileri" konulu konferans verildi.

08.04.2016 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce öğretmenlere "Eğitim ve İnsan İlişkileri" konulu konferans verildi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Aydın, Barbaros Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen konferansta öğretmen öğrenci iletişimi, öğrenme ve öğretmen yaklaşımları, sınıf yönetimi konularında öğretmenlere bilgi verdi.

Eğitimde sevginin çok önemli olduğunu ve öğretmen eğitiminin yaşam boyu sürmesi gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Aydın, "Görsel efektlerle ve sevimli bir anlatımla eğitim desteklenmeli. Bu bağlamda özellikle genel kültür ve genel yetenek boyutları açısından öğretmen müfredatının gözden geçirilmesi gerekiyor. Çocuklarımız, doğru öğretmen modeline ihtiyaç duymakta. Öğrenci ve okul olmazsa öğretmen olmaz. Eğitim, yürümesini ve konuşmasını bilmektir. Mutluluk üretkenliktir. Bağıran öğretmen başarısızdır. Başarı öğretmenin gözlerindeki bakıştadır. Gerçek eğitimci, kendi kalp atışını kontrol edebilir." diye konuştu.

Konferansa, Kaymakam Harun Ersin Polat, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şuayip Bütün ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bahşılı'da 'Eğitim ve İnsan İlişkileri' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement