Bahşılı'da Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Bahşılı'da Karne Heyecanı

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde öğrenciler karne sevinci yaşadı.

24.01.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde öğrenciler karne sevinci yaşadı.

Bahşılı Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Harun Ersin Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Arslan Ataman, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Polat, etkinlikte yaptığı konuşmada, öğrencilerin tatilde iyi dinlenip, en iyi şekilde ikinci döneme hazırlanmalarını istedi.

Kaymakam Polat, şunları kaydetti:

"Tatile giriyoruz. Öncelikle dinleneceğiz. Dinlenirken de bir tür muhasebe yapacağız.  Aldığımız notlara bakarak hatalı mıyız?  Başarılı mıyız? bunlara bakacağız. Ama şunu unutmayın ki bu notlar sizin değeriniz değil. Bu notlar emeklerinizin, bir dönem boyunca harcadığınız enerjinin, performansın göstergesidir. Dolayısıyla karnesinde çok kırık not olanlar üzülmesin, iyi not olanlarda çok sevinmesin. Yani burada dengeyi kurmamız lazım. Biz geleceğimizi geçmiş üzerine kuran bir insanız. Hatalarımızdan ders alacağız dengeyi ona göre kuracağız. Ben hepinize iyi tatiller diliyorum."

Kaymakam Polat ve beraberinde ilçe Milli Eğitim Müdürü Ataman, okulda dereceye giren öğrencilerin belge ve karneleriyle birlikte çeşitli ödüller verdi. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bahşılı'da Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement