Bakan Ahmet Arslan'a Stk'lardan Destek - Son Dakika
Yerel

Bakan Ahmet Arslan'a Stk'lardan Destek

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, 21 yıl sonra Kars’a yeniden bakanlık verildiği ve Ahmet Arslan’ın bakan olarak kente önemli katkılarının olacağını belirtti.

24.05.2016 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, 21 yıl sonra Kars'a yeniden bakanlık verildiği ve Ahmet Arslan'ın bakan olarak kente önemli katkılarının olacağını belirtti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın her zaman yanında olacaklarını ifade eden Erdoğan Yıldırım, "21 yıl aradan sonra Kars'tan seçilerek meclise giren ardından da bakan olarak kabinede yerini alan Ahmet Arslan'ın mesleki tecrübelerini bu alanda Kars için daha verimli şekilde kullanacağına inanıyoruz" dedi.

Yıldırım, "Bürokraside ve siyasette kedine has duruşu ve meclisteki ağırlığı ile de gurur duyduğumuz Arslan'ın Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu ve hemşehrileri olarak her zaman yanında olacağız. Bakanımızın Kars'ta, bölgemizde ve ülkemizde başarılı çalışmalara imza atacağına inancım tamdır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım, Başbakan Binali Yıldırım'ın kabinesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak Ahmet Arslan'ın yer alması kendilerini gururlandırdığını da sözlerine ekledi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Ahmet Arslan'a Stk'lardan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement