Bakan Akdağ'dan Avrupa Eleştirisi: Kendi İşlerine Baksınlar - Son Dakika
Güncel

Bakan Akdağ'dan Avrupa Eleştirisi: Kendi İşlerine Baksınlar

Bakan Akdağ\'dan Avrupa Eleştirisi: Kendi İşlerine Baksınlar

SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, Adana Valiliği'ni ziyaretinde Avrupa ülkelerinin referandum çalışmaları için izin vermemesine tepki gösterirken, "Almanya, Hollanda ya da İsviçre'nin Türkiye'deki anayasa değişikliği ile ne ilgisi olabilir, onlar kendi işlerine baksınlar" dedi.

28.03.2017 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, Adana Valiliği'ni ziyaretinde Avrupa ülkelerinin referandum çalışmaları için izin vermemesine tepki gösterirken, " Almanya, Hollanda ya da İsviçre'nin Türkiye'deki anayasa değişikliği ile ne ilgisi olabilir, onlar kendi işlerine baksınlar" dedi.

Bakan Akdağ, bir dizi etkinlik için bugün Adana'ya geldi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret eden Bakan Akdağ, yaptığı basın açıklamasında Adana'da yapılacak sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Adana'nın sağlık turizmi konusunda gelişeceğini belirten Akdağ, yeni hastanelerin yapılacağı müjdesini verdi.

"PKK PAÇAVRALARINA İZİN VERDİLER"

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının Avrupalı bazı ülkeleri ilgilendirir hale geldiğini kaydeden Bakan Akdağ, şöyle dedi:

"Enterasan bir biçimde bu referandum her ne hikmetse Avrupalı bazı ülkeleri ilgilendirir hale geldi. Almanya, Hollanda, İsviçre peşine diğer bazı ülkeler art arda kararlar aldılar. Buralarda Türkiye Cumhuriyeti Bakanları dahil olmak üzere evet yönünde kampanyalar yapmak isteyenlere müsaade etmediler. Ama aynı ülkeler PKK paçavraları altında yapılan mitinglere, bu milleti, ülkeyi, vatanımızı, bayrağımızı temsil eden sayın Cumhurbaşkanımıza tehdit içeren bir poster de dahil olmak üzere PKK'lıların ve onların yandaşlarının miting yapmalarına, salon toplantıları yapmalarına izin veriyorlar. Adeta bu ülkelerdeki politikacılar Türkiye'deki 'hayır' kampanyası yapan politikacılarla el ele vermiş durumda."

Akdağ, Avrupalı ülkelerin Türkiye'deki anayasa değişikliği ile ilgili bir ilgisi olmadığını anlatırken bunların kendi işlerine bakması gerektiğini kaydederek, "Türk Milleti Alman ya da Hollandalılar'ın söylediklerini yapacak bir millet midir ? Baskıları karşısında kararını mı değiştirecektir ? Bu millet tankn, ağır makinalı tüfek, helikopter, uçakların saldırısı altındayken bile diz çökmemiştir. Çok uzağa gitmeye gerek yok 15 Temmuz'da bu büyük millet olduğunu göstermiştir. Bu çabalar sadece milletimizi bir araya getiriyor, milletimizin bu meseleyi görmesini sağlıyor. İnşallah güçlü bir Türkiye hedefimize 16 Nisan'da önemli bir hamleyle devam edeceğiz. Türkiye'nin güçlenmesi, ekonomisini geliştirmesi lazım. Çocuklarımıza, gençlerimize yeni iş alanları açmak durumundayız. Sağlıkta yapacak birçok atılımımız var her alanda bize istikrar ve güç lazım. Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi hızlı hareket etmeye, istikrar içinde hizmeti kolaylaştırmaya fırsat verir deyince küçümseyenler var. Hükümetlerin zaten işi budur başka ne işi olabilir. Bazı partilerin yaptığı gibi milletimize yön vermeye dönüştürmeye çalışmıyoruz, hizmet etmeye çalışıyoruz. Milletin gösterdiği doğrultuda gitmeye gayret gösteriyoruz. Millet bizden güçlü bir terör mücadelesi bekliyor, şükürler olsun yapıyoruz. Millet bizden ekonomiyi iyileştirmemizi, iş alanları açmamazı istiyor. Yeni sistem bunu sağlayacak. Sağlam bir zemin ve o zeminin üstüne bina edilen daha güçlü bir Türkiye."

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Akdağ'dan Avrupa Eleştirisi: Kendi İşlerine Baksınlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement