Bakan Akdağ: "Kılıçdaroğlu'nun Yanında Hdp, Arkasında Pkk, Onun Yanında Fetö Var" - Son Dakika
Politika

Bakan Akdağ: "Kılıçdaroğlu'nun Yanında Hdp, Arkasında Pkk, Onun Yanında Fetö Var"

Bakan Akdağ: "Kılıçdaroğlu\'nun Yanında Hdp, Arkasında Pkk, Onun Yanında Fetö Var"

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Kılıçdaroğlu’nun yanında HDP, arkasında PKK, onun yanında FETÖ, onun arkasında da Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen emperyalist emelli bir takım devletler var" dedi.

17.03.2017 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Kılıçdaroğlu'nun yanında HDP, arkasında PKK, onun yanında FETÖ, onun arkasında da Türkiye'nin güçlenmesini istemeyen emperyalist emelli bir takım devletler var" dedi.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Erzurum'un Köprüköy ilçesi Yağan beldesinde konuştu. Konuşmasında AK Parti'nin 15 yıllık iktidar sürecinde birçok engellerle mücadele ettiğini söyleyen Bakan Akdağ, "15 yıl boyunca gücümüzün yettiği kadar sizlere hizmet etmeye gayret ettik. Bu uğurda önümüze çıkan engellerle mücadele ettik. Burada gençler var. Özellikle gençler için söylüyorum. 2002'de Yağan'a da geldiğimiz zaman Türkiye'de göz bebeğimiz olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekilliğine izin vermemişlerdi. O zaman adı meşhur bir gazete manşet atmıştı. Recep Tayyip Erdoğan muhtar bile olamaz" diye konuştu.

"Göz bebeğimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında saf tutmalıyız"

Kılıçdaroğlu'nun etrafında terör örgütlerinin olduğuna değinen Bakan Recep Akdağ, "Erzurumlular olarak biz de bir saf tutmalıyız. Öbür tarafta Kılıçdaroğlu, yanında HDP, arkasında PKK, onun yanında FETÖ, onun arkasında da Türkiye'nin güçlenmesini istemeyen emperyalist emelli bir takım devletler var. Peki bu tarafta kim var. Göz bebeğimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Onun yanında Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım var. Şimdi bu şekilde bir safları herkesin görmesi gereklidir. Onun yanında Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı Devlet bahçeli var. Biz isteriz ki Saadet Partisinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da bu safta yer alsın" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Akdağ: 'Kılıçdaroğlu'nun Yanında Hdp, Arkasında Pkk, Onun Yanında Fetö Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Fenerbahçe-Olympiakos maçını tribünden izledi
    22:25 Gençlik ve Spor Bakanı Fenerbahçe-Olympiakos maçını tribünden izledi

    Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ikinci maçında Olympiakos karşılaşmasını tribünden takip etti. Bakan Bak, protokol tribünde yerini alarak müsabakayı izledi.


Advertisement