Bakan Akdağ Yangın Faciasından Kurtulan Öğrencileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Bakan Akdağ Yangın Faciasından Kurtulan Öğrencileri Ziyaret Etti

Bakan Akdağ yangın faciasından kurtulan öğrencileri ziyaret etti Sağlık Bakanı Recep Akdağ hastanedeki "Danışma" yazılı yazının yerine "Sizin sağlığınız için buradayız" yazısının asılması için başhekime talimat verdiADANA - Sağlık Bakanı Recep, Adana'nın Aladağ ilçesinde 4 ay önce 12...

28.03.2017 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Akdağ yangın faciasından kurtulan öğrencileri ziyaret etti

Sağlık Bakanı Recep Akdağ hastanedeki "Danışma" yazılı yazının yerine "Sizin sağlığınız için buradayız" yazısının asılması için başhekime talimat verdi

ADANA - Sağlık Bakanı Recep, Adana'nın Aladağ ilçesinde 4 ay önce 12 kişinin hayatını kaybettiği kız

öğrenci yurdunda çıkan yangından yaralı kurtulan öğrencileri tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Bakan Akdağ, Adana'nın Kozan ilçesinde geçtiğimiz aylarda hizmete giren 200 yataklı yeni Kozan Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Bakanı Akdağ, başhekimi Op. Dr. Kubilay Uçar ve hastane müdürü İdris Sürek'ten hastanenin fiziki yapısı ve donanımı ile hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ hastanenin danışma bölümünde bulunan "Danışma" yazılı yazının yerine "Sizin sağlığınız için buradayız" yazısının asılması için Başhekim Uçar'a talimat verdi. Bakan Akdağ daha sonra Çocuk Servisindeki hastaları ziyaret etti.

Alağdağ'daki yurt yangınında yaralanan çocukları da ziyaret etti

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Kozan Devlet Hastanesi çocuk servisinde tedavi gören hasta çocukları ziyaret ederken 4 ay önce 12 kişinin hayatını kaybettiği Aladağ Kız Öğrenci Yurdu yangınında yaralanan ve eğitimlerini tedavi gördükleri Kozan Devlet Hastanesi'nde sürdüren Selda Topbaş (13), Fatma Zehra Altun ve Emine Petlek'i ve ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Çocuklar ve velileri ile bir süre sohbet eden Bakan Akdağ, hediyeler takdim etti. Yangında mağdur olan çocukların aileleri ise Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a teşekkür etti.

Akdağ'dan Suriyeli çocuğa Arapça merhaba

Kozan Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'ndeki hasta çocukları ziyaretinde Sağlık Bakanı Recep Akdağ Almina isminde Suriyeli bir kız çocuğuna da geçmiş olsun dileğinde bulundu. Suriyeli çocuğa "Sen Türkçe biliyor musun" diye soran Bakan Akdağ Suriyeli çocuktan baş işareti ile hayır cevabını alınca Bakan Akdağ, "Ben de Arapça bilmiyorum şimdi seninle nasıl anlaşacağız" diye espride bulundu. Bakan Akdağ Suriyeli çocuğa Arapça merhaba diyerek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Öte yandan Bakan Akdağ çocuk servisi ziyaretinde Ecrin isimli küçük kız çocuğunun kendisi ile fotoğraf çekilme isteğini de kırmayarak, kolunda serum takılı olan minik Ecrin ve ailesi ile de fotoğraf çekildi. Bakan Akdağ daha sonra Kozan Devlet Hastanesi Acil Polikliniğini de gezerek yapılan çalışmaları ve hastalara verilen hizmetleri yerinde inceledi.

Bakan Akdağ Yangın Faciasından Kurtulan Öğrencileri Ziyaret Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Akdağ Yangın Faciasından Kurtulan Öğrencileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement