Bakan Ala: 3 Askeri Yüzleri Kapalı Korkak Teröristler Şehit Etti (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Ala: 3 Askeri Yüzleri Kapalı Korkak Teröristler Şehit Etti (2)

Bakan Ala: 3 Askeri Yüzleri Kapalı Korkak Teröristler Şehit Etti (2)

Hemşerileriyle BULUŞTU AK Parti Balıkesir İl Danışma Meclisi'ne katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala, ardından Vali Mustafa Yaman ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Edip Uğur'u makamlarında ziyaret etti.

26.10.2014 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hemşerileriyle BULUŞTU

AK Parti Balıkesir İl Danışma Meclisi'ne katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala, ardından Vali Mustafa Yaman ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Edip Uğur'u makamlarında ziyaret etti. Balıkesir'le ilgili brifing aldı. Başkan Uğur, Ala'ya Balıkesir'in dünyaca ünlü Yağcıbedir halısını hediye etti. Bakan Ala daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'na uğradı. Partililer Bakan Ala'yı çiçeklerle karşılayıp, 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganıyla uğurladı.

Bakan Ala'nın kentteki son durağı ise Erzurumlular Derneği oldu. Aslen Erzurumlu Bakan Ala, Cafe Çınar'da Balıkesir'de yaşayan hemşehrileriyle bir araya geldi. Erzurumlular Bakan Ala ile gurur duyduklarını belirtti ve başarılı hizmetlerinin devamını diledi. Balıkesir'de yaşayan hemşehrilerini bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Ala, "Dün Erzurum'daydım. Size oranın havasını getirdim" diye konuştu. Bakan Ala daha sonra havayolu ile Ankara'ya hareket etti. - Ala

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Ala: 3 Askeri Yüzleri Kapalı Korkak Teröristler Şehit Etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement