Bakan Ala, AK Parti İl Teşkilatının Bayramlaşma Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Bakan Ala, AK Parti İl Teşkilatının Bayramlaşma Programına Katıldı

Bakan Ala, AK Parti İl Teşkilatının Bayramlaşma Programına Katıldı

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kurban bayramını baba ocağında geçirmek için geldiği Erzurum’da AK Parti İl Teşkilatınca düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

05.10.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kurban bayramını baba ocağında geçirmek için geldiği Erzurum'da AK Parti İl Teşkilatınca düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Oltu ilçesinde yaptığı incelemelerin ardından Erzurum'a gelen Bakan Ala, Palandöken ilçesinde bulunan Çeçenistan Parkında organize edilen bayramlaşma programına katıldı.

Programa Bakan Ala'nın yanı sıra AK Parti Erzurum Milletvekilleri Cengiz Yavilioğlu, Adnan Yılmaz, Muhyettin Aksak, Fazilet Dağlı Çığlık, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Eyüp Tavlaşoğlu, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve partililer katıldı.

AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'un açılış konuşmasının ardından milletvekilleri partililere hitap etti.

Son alarak kürsüye çıkan Bakan Ala, "Kurban bayramının hayırlı olması dilekleriyle tebrik ediyorum. Bugün milletvekillerimizle, il başkanlarımızla, bütün değerli emek vericileriyle birlikte Kurban bayramını idrak ediyoruz. Biz yılda iki bayramı idrak ederiz. Ramazan ve Kurban bayramını. Ramazan bayramında bütün İslam alemi açla, tok birbirinin halinden anlamaya çalışır. Kurban bayramında yardımlaşma fiilen alan bulur. AK Parti hükümeti şu an yeryüzünde, dış yardımda bulunan ilk üç ülke arasına girmiştir. Kişi başı gelir baz alındığında bir numaraya oturmuştur. Nerede bir zulüm varsa onun karşısında duran politikalar ürettik. Zulme dur diyen bir hükümet olduk. Şimdi nerede bir başı sıkışıklık varsa izim ülkemize akın ediyor. Misafir ediyoruz. Biz yeni Türkiye'yi birlikte inşa ediyoruz. AK Parti teşkilatları bu çalışmanın en merkezindedir. Yeni Türkiye'de yardımlaşma var. Bakın AK Parti çok önemlidir İslam dünyasında. İslam dünyasında çoğu ülkede bir problem var. Bir istikrar oluşturulamıyor. Türkiye'de bu istikrarı biz ortaya koyuyoruz. " diye konuştu.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Ala'nın resminin bulunduğu bir tablo Bakan Ala'ya hediye edildi.

Bayramlaşma merasiminin ardından Bakan Ala, alandan ayrılarak kent merkezinde bulunan mahallelerde gezi yaparak halkla bütünleşti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Ala, AK Parti İl Teşkilatının Bayramlaşma Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement