Bakan Ala'dan Kazada Ölen Üniversiteli Elif'in Ailesine Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bakan Ala'dan Kazada Ölen Üniversiteli Elif'in Ailesine Başsağlığı Ziyareti

Bakan Ala\'dan Kazada Ölen Üniversiteli Elif\'in Ailesine Başsağlığı Ziyareti

İçişleri Bakanı Efkan Ala dün Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 22 yaşındaki Elif Binici'nin Gemlik İlçesi'nde oturan ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

23.06.2016 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Efkan Ala dün Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 22 yaşındaki Elif Binici'nin Gemlik İlçesi'nde oturan ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Elif Binici, Süleyman Demirel Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü'nden yeni mezun olmuştu.

Gemlik'te oturan Binici Ailesi fertleri, dün 71 yaşındaki Fatma Binici'yi Yenişehir Havalimanı'ndan memleketleri Erzurum'a yolcu etmek için doğru yola çıktı. 52 yaşındaki Miktad Binici yönetimindeki 16 HM 864 plakalı otomobil, Burcun Köyü yakınlarında kontrolden çıkıp tarlaya uçtu. Takla atan araçta bulunan Elif Binici ağır yaralandı. Süleyman Demirel Üniversitesi Şarkikaraağaç Meslek yüksek Okulu Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü'nden yeni mezun olan Elif Binici, kaldırıldığı Yenişehir Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Elif Binici'nin babası olan sürücü Miktad Binici kazayı sıyrıklarla atlatırken, kardeşi 10 yaşındaki Ahmet Binici ile annesi Fatma Binici ise hafif yaralandı.

Dün Bursa'da park açılışı ve sivil toplum kuruluşlarının iftar yemeğine katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala, gece geç saatlerde beraberindeki Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile Gemlik'e geldi. Acılı aileyi ziyaret eden Bakan Ala, baba Miktad Binici'ye başsağlığı diledi. Burada bir süre sohbet eden ve okunan Kuran ı Kerim'i dinleyen Bakan Ala daha sonra Gemlik'ten ayrıldı.

Talihsiz genç kızın cenazesi bugün öğle vakti Altıntaş Camii'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Gemlik İlçe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

- Gemlikbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Ala'dan Kazada Ölen Üniversiteli Elif'in Ailesine Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement