Bakan Ala'dan Vefa - Son Dakika
Politika

Bakan Ala'dan Vefa

Bakan Ala\'dan Vefa

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Şenkaya’da ilkokul öğretmeni Nazlı Özkan’ı ziyaret etti.

09.03.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Şenkayalılar’la bir araya geldi. Bakan Ala’yı, Şenkaya Kaymakamı Murat Şener ve Belediye Başkanı Görbil Özcan protokol ile Hükümet Konağı önünde karşıladı. Şenkayalılar, Bakan Ala’yı davul zurna ile karşılayarak yoğun ilgi gösterdi. Bakan Ala, ilkokul öğretmeni Nazlı Özkan’ı ziyaret etti. Bakan Ala; "Kendisinden sadece eğitim değil, terbiyede aldığım beni yetiştiren hocamdır. Benim kişiliğimin oluşmasında en çok annemden sonra katkısı olan öğretmenimdir. Hayatıma yön veren değerli öğretmenin ilkokul öğretmenim" dedi.

Nazlı Özkan, "Çok gurur duyuyorum. Şenkaya ücra köşe olduğu için buralara kadar geldiği için bizleri halkımızı unutmadığın için çok teşekkür ediyorum çok büyük gurur duyuyorum" dedi.

Bakan Ala, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Şenkaya İlçe Teşkilatı Başkanlığı önünde halka hitap etti.

Bakan Ala konuşmasında, "Değerli kardeşlerim biraz önce davul zurna ile karşıladınız. Davul zurna özellikle bizlerde, şenliklerde, düğünlerde ve bizim mutlu günlerimizde çalınır. İşte demokrasilerin şenliğidir seçimler, düğünüdür seçimler onun için 30 Mart’a hazırlanıyoruz yeridir davul zurnanın" dedi.

Bakan Ala birlik beraberlik mesajı vererek, "Beraber olacağız, birlikte olacağız, birlikte meseleleri paylaşacağız ve Şenkaya için Türkiye için Bölgemiz için en iyi olanı yapacağız. Ben de size kardeşiniz olarak elimden geleni ardımıza koymayacağız Şenkaya ve bölgemize hizmet edeceğiz. Bu bir fırsattır. Bu fırsatı kaçırmayacağız" dedi.

Bakan Ala 30 Mart yerel seçimlerinde Şenkaya’dan destek istedi.

Bakan Ala konuşmasının ardında ilçe esnafını ziyaret etti. İlçe esnaflarından Ömer Ölmez Bakan Ala’yı işyerinde ağırlayarak yöresel yoğurt ve doğal kör kovan balı ikram etti. Daha sonra Bakan Ala, Olur ilçesine hareket etti.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement