Bakan Ala Hemşehrilerine Kaliteli Su Sözü Verdi (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Ala Hemşehrilerine Kaliteli Su Sözü Verdi (2)

Bakan Ala Hemşehrilerine Kaliteli Su Sözü Verdi (2)

Narman'da BAKANA TÜRKÜLÜ KARŞILAMA İçişleri Bakanı Efkan Ala, Oltu'dan Erzurum'un bir başka ilçesi olan Narman'a gitti.

05.10.2014 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narman'da BAKANA TÜRKÜLÜ KARŞILAMA

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Oltu'dan Erzurum'un bir başka ilçesi olan Narman'a gitti. Bakan Ala burada mahalli sanatçı Selim Albayrak'ın kendisi için bestelediği türküyle karşıladı.

İlçe girişinde Narman Kaymakamı Murat Eren, Belediye Başkanı AK Partili Yücel Ahmet İşleyen, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Rüşen ve partililer tarafından karşılanan Bakan Ala, vatandaşlarla tokalaşarak bayramlaştı. Bu sırada karşısına çıkan ve 'Narmanlı Selim' olarak bilinen mahalli sanatçı Selim Albayrak Bakan Efkan Ala için bestelediği, "Efkan Ala, Efkan Ala/ Başkoydu bu zorlu yola/ Öyle bir duruşu var ki/ Ne ağa dinler ne paşa. Ah ne ala ah ne ala/ Gururumuz Efkan Ala…" türküsünü seslendirdi. Bakan Ala da, Albayrak'a "İşte Narmanlı böyle olur" diyerek teşekkür etti. Geçimini hurdacılık yaparak sağlayan mahalli sanatçı Selim Albayrak, "Benim ismim orijinal Narmanlı Selim'dir. Geçen yıl da başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a türkü bestelemiştim" dedi.

KAZA ATLATTI

Bakan Efkan Ala, Narman Lisesi binasındaki çalışmaları yerinde görmek için yürüyerek alana geçti. Bu sırada öğretmenevi binası önünde park halindeki araç geri manevra yaparken yürekleri ağızlara getirdi. Bakan Ala aracın arka tamponun kendisine dokunacağını fark edince elini otomobile uzattı. Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ve korumalar bu sırada aracın geri geri gelmemesi için otomobile ellerini uzatarak tutmaya çalıştı ve sürücüsünü uyardı. Bakan Ala, son anda duran 25 PD 141 plakalı aracın yanından geçerken sürücüsüne el sallayarak "İyi bayramlar" dedi.

Bakan Ala daha sonra Erzurum'a hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Ala Hemşehrilerine Kaliteli Su Sözü Verdi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement