Bakan Arslan'dan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ne Bayram Ziyareti - Son Dakika
Politika

Bakan Arslan'dan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ne Bayram Ziyareti

Bakan Arslan\'dan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği\'ne Bayram Ziyareti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kurban bayramı programı kapsamında Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

14.09.2016 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kurban bayramı programı kapsamında Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ni ziyaret etti.

Iğdır Valiliği'ndeki ziyaretinin ardından Iğdır Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ni ziyaret eden Bakan Arslan, şehitlerin sayesinde bu ülkenin birlik ve beraberliğini koruduğunu belirtti. Arslan, "Tüm hainliklere rağmen ülkemizin bu birlik ve beraberliği sonsuza kadar da devam edecektir. Hainler her zaman hainliklerini yapmaya çalışacaklardır. İnşallah Rabbim şehitlerimizin sayesinde, gazilerimizin sayesinde huzurlu yaşamamızı nasip eder. Bu vesileyle ile sizin nezdinizde bütün şehit ailelerine, gazilerimize saygımızı sunuyoruz, bayramlarını tekrar kutluyoruz" dedi.

Daha sonra Bakan Arslan, bir düğün salonunda tertiplenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya geldi. Buradaki konuşmasında Bakan Arslan, Bölge milletvekilleri ile Kars, Ardahan, Iğdır'ın ve Ağrı'nın birlikte kalkınması için Ankara'da ele ele, omuz omuza mücadele verdiklerini belirtti. Arslan, "Çünkü bu bölgedeki iller birlikte kalkınırsa anlamlı olur. Sadece Iğdır kalkınırsa Ağrı kalkınmasa başarılı olmayız. Sadece Iğdır kalkınırsa Kars kalkınmazsa başarılı olamayız. Ayni şey tersi içinde geçerlidir. Kars'ı kalkındırır Ardahan, Iğdır'ı birlikte kalkındıramazsınız istediğiniz sonucu alamazsınız. Biz bölge olarak kalkınmak için bölgesel projelerle çok büyük önem veriyoruz" diye konuştu.

Burada partilerin ve vatandaşların bayramını kutlayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Iğdır'dan uçakla Ankara'ya hareket etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Arslan'dan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ne Bayram Ziyareti - Son Dakika


Advertisement