Bakan Arslan: Türkiye'yi IMF Marifetiyle Yönetenler, Artık Bizi Çekemiyor (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Arslan: Türkiye'yi IMF Marifetiyle Yönetenler, Artık Bizi Çekemiyor (2)

Bakan Arslan: Türkiye\'yi IMF Marifetiyle Yönetenler, Artık Bizi Çekemiyor (2)

AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDIUlaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adıyaman'da Ak Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

04.12.2016 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adıyaman'da Ak Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Arslan, dünyanın, Türkiye'nin büyümesine önüne yeni engeller yarattığını ifade ederek şunları söyledi:

"Türkiye büyüyor, Recep Tayyip Erdoğan güçlenip dünya lideri olup, bu kadar iddialı laf söyleyip, bu lafların arkasında durunca dünya bizi çekememeye başladı. Dünya, Türkiye'nin büyümesinin önünde yeni engeller yaratması adına elinden geleni ardına koymadı. Anlaşılabilir olabilir, rakiptir diyebilirsiniz. Hadi onları anladık da, onlara maşalık yapan Türkiye'de yaşayan, 'Türkiye'deki insanları düşünüyorum' diyen hain terör örgütlerine ne diyeceksiniz? PKK'sına, DEAŞ'ına, PYD'sine ne diyeceksiniz. Daha da kötüsü, dini mümin İslamı kendi iç özel emellerine alet edip 'Müslümanlık yapıyorum' deyip Müslümanlara zarar veren, 'Türkiye'yi düşünüyorum' deyip Türkiye'ye zarar veren, 'Türk insanını düşünüyorum' deyip Türk insanına zarar veren hain FETÖ terör örgütüne ne diyeceksiniz? İşte onlar, asıl hainler bunlar, o bizi istemeyenlere maşalık edenler ve bizim yolumuzu kesmeye çalışanlar bunlar. Ancak bunlar bir şeyi hesaba katmadılar. Türkiye'de çok renk var Allah'a şükür, Türkiye bir mozaik, bunlar bizim zenginliklerimiz. 15 Temmuz'da 79 milyon insan siyasi parti gözetmeksizin Allah'a şükür kat ettiğimiz mesafe çok önemli. Biz Ak Parti olarak 14 yılda yaptığımız hizmetleri inşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın ama gelin görün ki bu hainlerin hainlikleri bitmiyor. Ülkenin büyümesinin önünde engel olacak yapılar var. Bu yapıları düzeltmemiz lazım. Hainler, hainliklerini yapadursun. Onlar hainlik yapıyor diye geri adım atacak halimiz yok. Daha ileri yürüyeceğiz, daha güçlenerek, daha da büyüyerek yürüyeceğiz diyorum."

Konuşmasının ardından Bakan Arslan'a, Adıyaman yöresel halısı hediye edildi. Bakan Arslan, Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü'nde STK temsilcileriyle toplantı yaptıktan sonda temaslarının tamamlayıp kentten ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Arslan: Türkiye'yi IMF Marifetiyle Yönetenler, Artık Bizi Çekemiyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement