Bakan Avcı ile Vali Tuna Düşme Tehlikesi Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Bakan Avcı ile Vali Tuna Düşme Tehlikesi Geçirdi

Bakan Avcı ile Vali Tuna Düşme Tehlikesi Geçirdi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de Sanayi Odası ziyaretinde merdivenlerden çıkarken ayağı takıldı.

19.07.2014 16:58  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Nabi Avcı, Eskişehir'de Sanayi Odası ziyaretinde düşme tehlikesi geçirince merdiven korkuluklarına tutundu. Ardından Vali Güngör Azim Tuna da Eskişehir Ticaret Odası ziyaretinde ayağı takılınca, önünde giden bakan Nabi Avcı'ya tutunarak düşmekten kurtuldu.

BAKAN MERDİVEN KORKULUKLARINA TUTUNDU

Ankara'dan karayoluyla Eskişehir'e gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ilk olarak Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir'i ziyaret etti. Özaydemir tarafından kapıda karşılanan Avcı, merdivenlerden çıkarken ayağı basamaklara takıldı. Düşme tehlikesi geçiren Bakan Avcı, merdiven korkuluklarına tutundu.

ÖNCE ŞAŞIRDI SONRA GÜLDÜ

ESO Başkanı Savaş Özaydemir ile bir süre sohbet eden Nabi Avcı daha sonra Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler'i ziyaret etti. ETO binasına girişte Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'nın ayağı giriş merdivenlerine takıldı. Dengesini kaybeden Tuna, önünde gitmekte olan Bakan Nabi Avcı'ya tutunarak düşmekten kurtuldu. Avcı, arkadan kendisine sarılan Vali Tuna'yı görünce önce şaşırdı, ardından da güldü.

Bakan Nabi Avcı, Eskişehir Ticaret Odası'nın her zaman eğitime katkıda bulunduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki 25 Temmuz'da Eskişehir'e geleceğini belirten Avcı şunları kaydetti:

"Eskişehir-İstanbul seferleri sayın başbakanın teşrifleriyle başlayacak. Dolayısıyla ayın 25'inde sayın Başbakanımız Eskişehir'de olacak. Biz bu vesileyle Eskişehir'e teşrifleri sırasında sanayicimizin, esnafımızın, ticaret erbabımızın sorunlarını, beklentilerini, bir kere daha derli toplu bir biçimde konuşma mahalinde konuşma fırsatı bulacağımız için onun ön hazırlığı olmak üzere de bu ziyaretleri yapıyoruz. Onların beklentilerini, biz kendilerinden beklentilerimizi paylaşacağız. Hep birlikte Eskişehir için neler yapabiliriz bunları enine boyuna görüşme fırsatı alacak."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Avcı ile Vali Tuna Düşme Tehlikesi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çiğ Süt Fiyatı Artışı Üreticiye Merhem Olmayacak
    10:53 Çiğ Süt Fiyatı Artışı Üreticiye Merhem Olmayacak

    CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ulusal Süt Konseyi'nin çiğ süt tavsiye fiyatını yükseltme kararı aldığını ancak süt yemine zam geldiğini belirterek, süt parasının üreticinin cebine girmeden çıktığını söyledi. Gürer, artan ahır giderini ve yem fiyatlarını düşürmeden çiğ süt fiyatının besicinin yarasına merhem olmayacağını ifade etti.

  • Pendik'te Ehliyetsiz ve Sigortasız Şekilde Drift Yapan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem Uygulandı
    10:52 Pendik'te Ehliyetsiz ve Sigortasız Şekilde Drift Yapan Sürücüye Yüksek Cezai İşlem Uygulandı

    Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü, Pendik'te ünlü market zinciri Migros'un aracıyla drift atan ehliyetsiz ve sigortasız sürücüye 65 bin 877 TL cezai işlem uyguladı. Sürücü ayrıca trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan adliyeye sevk edildi.

  • Tekirdağ'da Ambulans Personeline Saldıran Jandarma Uzman Çavuş Açığa Alındı
    10:52 Tekirdağ'da Ambulans Personeline Saldıran Jandarma Uzman Çavuş Açığa Alındı

    Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran jandarma uzman çavuş açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatılırken, uzman çavuşun ambulans şoförüne sarılır gibi yaparak ısırdığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

  • Afyonkarahisar'da 9 günlük bayram tatilinde 4 milyon araç geçişi
    10:52 Afyonkarahisar'da 9 günlük bayram tatilinde 4 milyon araç geçişi

    Afyonkarahisar, Türkiye'nin önemli kavşak kentlerinden biri olarak 9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca 4 milyonun üzerinde araç geçişi yaşadı. Antalya, İzmir, Denizli ve İstanbul yönüne olan geçişlerin yoğun olduğu belirtilirken, bazı kişilerin kent merkezine giriş yaparak yöresel lezzetlerden alışveriş yaptığı kaydedildi.

  • ÇBK Mersin ve Fenerbahçe, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek
    10:52 ÇBK Mersin ve Fenerbahçe, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin ile Fenerbahçe, yarın karşı karşıya gelecek. İlk iki maçı kaybeden ÇBK Mersin, saha avantajını kullanarak galibiyeti hedefliyor. Seride 3 galibiyete ulaşan takım şampiyonluğunu ilan edecek.

  • Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi Galatasaray maçıyla sona erdi
    10:50 Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi Galatasaray maçıyla sona erdi

    Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'a sahasında 4-0 mağlup olan Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Alanyaspor, haftayı 42 puanla 10. sırada tamamladı ve gelecek hafta Konyaspor ile karşılaşacak.

  • Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını söndürüldü
    10:50 Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını söndürüldü

    Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve soğutma çalışmaları gerçekleştirdi.

  • AK Parti Sakarya İl İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
    10:49 AK Parti Sakarya İl İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

    Sakarya'da AK Parti'nin aylık il istişare ve değerlendirme toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, mahalli idareler seçimleri sonrası değerlendirmeler, sürdürülen ve planlanan çalışmalar, teşkilat çalışmaları, şehir genelinde tamamlanan ve devam eden yatırımlar ele alındı. Başkan Tever, birlikteliğin güçlendirilmesi ve şehrin hedeflerine ulaşması için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.


Advertisement