Bakan Avcı'nın Eskişehir Programı Belli Oldu - Son Dakika
Politika

Bakan Avcı'nın Eskişehir Programı Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın yarın Eskişehir il merkezi ile Beylikova ilçesini kapsayan ziyaretiyle ilgili program belli oldu.

27.01.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yarın Eskişehir il merkezi ile Beylikova ilçesini kapsayan ziyaretiyle ilgili program belli oldu.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 11.30'da Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi'nin açılış törenine katılacak, saat 13.00'te Süleyman Çakır Lisesi inşaatını gezdikten sonra 13.30'da Bilim Sanat Kültür Merkezi inşaatını, saat 14.00'te ise yeni stadyum inşaatını gezerek incelemelerde bulunacak.

Saat 14.30'da Tepebaşı Mahallesi Aşağı Söğütönü Mahallesi'nde bulunan Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyecek olan Bakan Avcı, saat 15.00'te ise kent merkezinden Beylikova ilçesine gidecek. İlçedeki Halk Eğitim Merkezi ve 200 yataklı pansiyon binasının açılış törenine katılacak olan Bakan Nabi Avcı, saat 16.30'da ilçe kaymakamlığını ziyaret ettikten sonra, 17.30'da Beylikova Kültür Evi'nde incelemelerde bulunacak.

Bakan Avcı'nın, Beylikova ilçesindeki programının ardından Ankara'ya hareket edeceği öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Avcı'nın Eskişehir Programı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement