Bakan Avcı Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Düzenlenen Yemeğe Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Avcı Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Düzenlenen Yemeğe Katıldı

Bakan Avcı Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Düzenlenen Yemeğe Katıldı

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. yıl dönümü münasebetiyle Eskişehir Valiliği tarafından şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen yemeğe katıldı.

18.03.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü münasebetiyle Eskişehir Valiliği tarafından şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen yemeğe katıldı.

Şoförler Odası'nda düzenlenen yemekte Avcı, ilk olarak bütün masaları tek tek gezerek şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti. Daha sonra burada açıklamalarda bulunan Bakan Avcı, böyle bir organizasyonu tertiplediği için Vali Güngör Azim Tuna'ya teşekkür etti. Avcı, devletin, şehitlerin emanetleri olan ailelerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için hazır olduğunu belirterek, "Gazilerimiz için de aynı şekilde söz konusu. Elimizden her ne geliyorsa şehitlerimizin bize emanetleri için yapmaya hep hazır olduk, bundan sonra da hazırız" dedi.

"Ben günün anlamına da denk düşen bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum" diyen Bakan Avcı, şöyle devam etti:

"Muhtelif törenlerde bugün de mısraları okundu. Eskişehir'imiz de bir süre Atatürk Lisesi'nde öğretmenlik yapan 1950'li yıllarda da milletvekilliği yapan bayrak şairimiz Arif Nihat Asya'nın adını Çukurhisar Kavşağı'na verdik. Karayollarımız sağolsun iki gün önce isimlerini taktı. Bunu da bu vesileyle paylaşmak istiyorum. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına, milletimize baş sağlığı ve sabrı cemil diliyorum. Gazilerimize hayırlı, sağlıklı ömürler diliyorum."

Buradaki yemeğin ardından Avcı, bir dizi ziyaret için Alpu ilçesine hareket etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Avcı Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Düzenlenen Yemeğe Katıldı - Son Dakika


Advertisement