Bakan Binali Yıldırım Suşehrini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bakan Binali Yıldırım Suşehrini Ziyaret Etti

Bakan Binali Yıldırım Suşehrini Ziyaret Etti

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Sivas’ın Suşehri ilçesini ziyaret etti.

09.04.2016 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Sivas'ın Suşehri ilçesini ziyaret etti.

Bakan Binali Yıldırım'ı Suşehri Belediyesinde Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Eşi Muhsine Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Suşehri Belediye Başkanı Fazıl Yüksel, Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar karşıladı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Amasya'da ki programının ardından Sivas'ın Suşehri ilçesine gelerek Suşehri Belediyesini ziyaret etti.

Valimiz Süleyman Kahraman, Bakan Binali Yıldırım'ı görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ziyaret etmiş olduğu Suşehri Belediyesinin çalışmaları hakkında Suşehri Belediye Başkanı Fazıl Yüksel'den bilgi alarak, ilçenin gelecek beklentileri değerlendirdi.

Bakan Binali Yıldırım Belediye ziyaretinde imzalamış olduğu şeref defterine ise şu duygu ve düşüncelerini kaleme aldı; "Bugün Kelkit Vadisi üzerinden Amasya programını takiben vatan topraklarımız Suşehrinde, Suşehri Belediye Başkanımız, kaymakamımız ve hemşehrilerimizle ilçenin konuları, gelecek beklentilerini değerlendirme fırsatı bulduk. Belediye Başkanımızı ve ekibini hizmetlerinden dolayı kutluyor, başarılarının devamı diliyorum."

Bakan Binali Yıldırım, belediye ziyaretinin ardından Suşehri'nde ki vatandaşlar ile görüşerek, istek ve sorunlarını dinledi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Binali Yıldırım Suşehrini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement