Adalet Bakanı: CHP'lilere Yönelik Broşürlerle İlgili Gereği Yapılacak - Son Dakika
Politika

Adalet Bakanı: CHP'lilere Yönelik Broşürlerle İlgili Gereği Yapılacak

Adalet Bakanı: CHP\'lilere Yönelik Broşürlerle İlgili Gereği Yapılacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP'li milletvekilleri hakkında hazırlanan broşürler hakkında inceleme başlatılacağını açıkladı.

17.06.2016 12:13  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara'da bazı CHP milletvekillerinin cezaevi ziyaretleri ile ilgili broşür dağıtılması ile ilgili, "Bu çıkan bilgilerle ilgili ben gerekli incelemeyi yapacağım" dedi.

YARGITAY VE DANIŞTAY ÜYELERİNİN 12 YILLIK GÖREV SÜRESİ

Adalet Komisyonu'nda konuşan Bakan Bozdağ, Yargıtay ve Danıştay üyelerinin 12 yıl görev süresine ilişkin olarak, "Anayasa Mahkemesi üyeleri 12 yıl süreyle görev yapıyorlar. Yüksek yargı organlarının tamamını eşit bir süreye getirmek doğru olur diye düşünüldü. Hem içtihat oluşumu bakımından hem de bilgi paylaşımı bakımından, gelenekler bakımından, gelenek oluşturma bakımından yeterli bir süre olarak görülüyor. Yargıtay ve Danıştay üyeliklerinin sınırlandırılmamış olması dinamizmi öldürüyor, değişimi ortadan kaldırıyor" ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ VEKİLLERLE İLGİLİ TARTIŞMA YARATAN BROŞÜRLER

Bozdağ, Ankara'da bazı CHP'li milletvekillerinin cezaevi ziyaretleri ile ilgili broşürler dağıtılmasına ilişkin olarak, "Ben herhangi bir CHP milletvekilimizin ismini vermedim. Görüştüğü kişilerden herhangi birinin ismini açıklamam doğru değil. Herhangi bir CHP milletvekili arkadaşımızı hedef gösterme düşüncesiyle böyle bir açıklama yapmam. Hedef gösterme niyetim de yok, böyle bir açıklama yapmam. Dün bazı yerlerde isimler ve broşürler yayınlanıyor. Bunun ahlaksızlık, gayri meşru yöntem olduğunu, bunu yapan kim olursa olsun karşısında olduğumuzu dün de söyledim, bugün de söylüyorum. İstatistiki rakam vermek olmuştur. Bu çıkan bilgilerle ilgili ben gerekli incelemeyi yapacağım" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adalet Bakanı: CHP'lilere Yönelik Broşürlerle İlgili Gereği Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Abuzer kömürcü: Badem bıyıklı konuştu :)) 3 0 Yanıtla T.C: tuvalet fırçalı bıyıklılar konuşurken ses yok badem bıyıklılar konuşurken neden rahatsız oldunuz 0 0
  • çalıkuşu: Ah melih ah her taşın altından sen çıkıyorsun 0 0 Yanıtla
  • Fatih: Bak sen hazirlatanlar kim acaba 0 0 Yanıtla

Advertisement