"Milli İrade Düşmanlarına Bir Osmanlı Tokadı Atalım" - Son Dakika
Politika

"Milli İrade Düşmanlarına Bir Osmanlı Tokadı Atalım"

"Milli İrade Düşmanlarına Bir Osmanlı Tokadı Atalım"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmak için, bu milli irade düşmanlarına bir Osmanlı tokadı atalım." dedi.

11.03.2014 23:33  Güncelleme: 00:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmak için, iktidarlar istediği gibi dizayn etmek isteyenlere ders vermek için, milli iradeye sahip çıkmak için sandıkta hep beraber daha güçlü bir şekilde bu milli irade düşmanlarına bir Osmanlı tokadı atalım" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunduğu Amasya'da yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı bir programda konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "2002'den bu yana Türkiye'nin değişim ve dönüşüm serüvenine baktığımızda AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'nin her alanda değiştiğini görüyoruz. Esasında değişimin merkezinde yatan ana neden bir, siyasi iktidar, iki, güçlü iktidar, üç, iyi yönetim, dört bu üçlünün doğurduğu güven ortamıdır. Bu güven ortamı içinde her alanda yapılan çalışmalar Türkiye'ye kazandırılmıştır. Siz önünüzü görürseniz yol yürürsünüz. Karanlıkta yol yürümek kolay değildir. Eğer karanlıkta yürüyorsanız hepiniz temkinli yürürsünüz" diye konuştu.

Beraberinde AK Parti Amasya Milletvekilleri Naci Bostancı ile Avni Erdemir ve yeniden aday gösterilen Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile birlikte bir firma çalışanlarıyla da buluşan Bakan Bozdağ, "Biz Türkiye'yi büyütüyoruz, onlar 'biz büyüyelim Türkiye ne olursa olsun' diyorlar. Biz diyoruz ki Türkiye büyüyecek. Onlara da sandıkta cevabın en güzelini verelim, şöyle bir Osmanlı tokadını yapıştıralım, Kanuni'nin torunlarına o yakışır diyorum" şeklinde konuştu.

Seçimlerde vatandaşın dediğinin olacağını, hangi gazetenin hangi manşeti atarsa atsın son manşeti milletin atacağını anlatan Bozdağ, Taşova'da halka seslenirken valilik, adliye ve Ak Parti teşkilatını da ziyaret etti. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 'Milli İrade Düşmanlarına Bir Osmanlı Tokadı Atalım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in kabrini ziyaret etti
    22:00 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in kabrini ziyaret etti

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in, Kovaçi Şehitliğindeki kabrini ziyaret etti. Bakan Tunç, Aliya İzzetbegoviç'i ve Bosna Hersek'in istiklal mücadelesi için can veren tüm şehitleri rahmet ve duayla anarak ruhlarının şad olmasını diledi.


Advertisement