Bakan Bozdağ Yurtdışındaki Vatandaşlarımızın Yanındayız - Son Dakika
Güncel

Bakan Bozdağ Yurtdışındaki Vatandaşlarımızın Yanındayız

Bakan Bozdağ Yurtdışındaki Vatandaşlarımızın Yanındayız

Bakan Bozdağ Yurtdışındaki vatandaşlarımızın yanındayız Küresel Hukuk Zirvesi kapsamında İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İngiltere'de yaşayan Türk toplumunun temsilcileriyle biraraya geldi.

25.02.2015 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Bozdağ Yurtdışındaki vatandaşlarımızın yanındayız

Küresel Hukuk Zirvesi kapsamında İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İngiltere'de yaşayan Türk toplumunun temsilcileriyle biraraya geldi. Bakan Bozdağ toplantıda Yurtdışındaki vatandaşlarımızın her türlü sorununda yanındayız dedi.

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, Bakan Bozdağ ile Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç ve İngiltere'deki Türk kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı. Bakan Bozdağ yaklaşık iki saat süren toplantıda değişik sektörleri temsil eden katılımcılara tek tek söz hakkı vererek sorunlarını dinledi.

Bozdağ, yurtdışında yaşayan vatandaşların her türlü sorununda yanında olduklarını belirterek, kendi kimliğini kaybetmeden bulundukları memlekete uyum sağlamanın önemine değinerek, Birbirinize sahip çıkın ve ayrımcı olmayın. Kendi dilinizi ve bulunduğunuz ülkenin dilini iyi konuşun mesajı verdi.

Toplantı, gazetecilerin kısa süreli görüntü almasının ardından basına kapalı devam etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Bozdağ Yurtdışındaki Vatandaşlarımızın Yanındayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement