Bakan Bozkır: "Fazla Alkışlamayın, Burayı CHP Merkezi Sanmasınlar" - Son Dakika
Güncel

Bakan Bozkır: "Fazla Alkışlamayın, Burayı CHP Merkezi Sanmasınlar"

Bakan Bozkır: "Fazla Alkışlamayın, Burayı CHP Merkezi Sanmasınlar"

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, CHP'nin reklamına göndermede bulunarak, "Fazla alkışlamayın. Burayı CHP Merkezi sanmasınlar" dedi.

13.04.2015 14:31  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Bayrampaşa'da seçim merkezi açılışına katıldı. CHP'nin reklamına atıfta bulunan Bakan Bozkır, "Fazla alkışlamayın, burayı CHP Merkezi sanmasınlar" dedi.

KENDİ BÖLGESİNDE SEÇİM STARTINI VERDİ

Bakan Volkan Bozkır, AK Parti tarafından birinci sırada aday gösterildiği 2'inci seçim bölgesinde seçim startını verdi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'i belediye başkanlığında ziyaret eden Bakan Bozkır, ziyaretin ardından Bayrampaşa'da AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı.

"KADINLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM"

Seçim merkezinin açılışında önemli açıklamalarda bulunan Bakan Bozkır, "Bu dönem yapılacak seçimlerle alınacak bir oy, yükseltilecek bir yüzde bile çok önemlidir. Onun için terimizin son damlasına kadar çalışmalıyız. Burada en çok kadınlarımıza ve gençlerimize güveniyorum' 'dedi.

"CHP'NİN ALKIŞA İHTİYACI VAR"

Yaptığı konuşmanın ardından partililerin alkışlaması üzerine CHP'nin "Milletçe Alkışlıyoruz" reklamına atıfta bulunan Bakan Bozkır, "Fazla alkışlamayın. Burayı CHP Merkezi sanmasınlar. CHP'nin alkışa ihtiyacı var. Onun için kendi kendilerine alkışlatıyorlar. Başbakanımızın dediği gibi dünya bizi 13 yıldır alkışlıyor. Onların aklına daha yeni geldi" diye konuştu.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Bakan Bozkır, seçim merkezinin açılışını yaptıktan sonra Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve parti teşkilatı ile birlikte Demirkapı Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Bozkır, cadde üzerindeki bütün dükkanlara girerek esnafla selamlaşıp, karanfil dağıttı.

"HEDEFİMİZ BAYRAMPAŞA'DA YÜZDE 60"

Bayrampaşa teşkilatı olarak profesyonel bir şekilde çalıştıklarını belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, "Bayrampaşa'da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Biz herkese gideceğiz. Hedefimiz bu seçimde Bayrampaşa'da yüzde 60 oy almaktır" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Bozkır: 'Fazla Alkışlamayın, Burayı CHP Merkezi Sanmasınlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement