Bakan Bozkır: İnşallah Ülkeyi Tekrar Tek Başına Yönetmeye Devam Ederiz - Son Dakika
Güncel

Bakan Bozkır: İnşallah Ülkeyi Tekrar Tek Başına Yönetmeye Devam Ederiz

Bakan Bozkır: İnşallah Ülkeyi Tekrar Tek Başına Yönetmeye Devam Ederiz

Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır İstanbul'daki temaslarını Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerini ziyaret ederek sürdürdü.

30.07.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: Yaşar KAÇMAZ/ İstanbul DHA

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır İstanbul'daki temaslarını Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerini ziyaret ederek sürdürdü. Eyüp'ten sonra AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı ile Kağıthane Belediyesi'ni ziyaret eden Bakan Bozkır, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ve Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile baş başa görüştü.

YENİLENEN TARİHİ BİNAYI ZİYARET ETTİ

AB Bakanı Bozkır ardından da Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret etti. Bozkır, Belediye Başkanı Misbah Demircan ile kısa bir süre önce yenilenen Beyoğlu Belediyesi başkanlık binasını gezdi.

Beyoğlu Belediyesi girişinde çalışanlar tarafından alkışlarla karşılanan Bozkır ziyaretinin amacının nezaket olduğunu söyleyerek sözü hükümet kurma çalışmalarına getirdi.

"TEKRAR HODRİ MEYDAN DERİZ"

"AK Parti olarak biz, elimizi taşın altına koyduk" diyen Bozkır, "Ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için çaba sarf ediyoruz. Bu çabaları gayet iyi niyetle sonuca yönelik sürdürüyoruz. Hükümet kurulamazsa da bizim her zaman tek bir şiarımız var. O da millete olan inancımız. Tekrar hodri meydan deriz. Seçime gideriz. Millete danışırız. Ondan sonra da inşallah ülkeyi tekrar tek başına yönetmeye devam ederiz" diye konuştu.

TARİHİ KAFEDE TÜRK KAHVESİ

Belediye sanat galerisindeki "Konstantiniyye'den İstanbul'a" sergisini gezip basın mensuplarına poz veren Bakan Bozkır ardından da Belediye Binası Kompleksi içinde yer alan Tünel Altı kafede Belediye Başkanı Demircan'la birlikte kahve içti.

" Türkiye'nin kalbi İstanbul'un en güzide bölgesi Beyoğlu'nda ne yapılırsa o kadar güzel oluyor" diyen Bozkır, "Beyoğlu belediye Başkanı sayın Misbah Demircan vizyon sahibi bir insan. Beyoğlu'na katkıları uzun yıllar unutulmayacak kadar önemlidir. Belediye Başkanlığı binası tarihi bir eserin İstanbul'a tekrar kazandırıldı. Bu da onun devamıdır" ifadesini kullandı.

"BEYOĞLU BELEDİYESİ GÜZEL BİR ÖRNEK ORTAYA KOYDU"

Beyoğlu Belediyesi binasının restorasyonun nasıl yapılması gerektiğini gösteren iyi bir restorasyon örneği olduğunu belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan da, "Öte yandan modern malzemeyle tarihi malzemenin nasıl kombine edileceğini de anlatan gayet güzel bir bina. Belediyemiz, turistik kafelerin hangi hijyen şartlarında olması gerektiğini gösteren güzel bir örnekleriyle ortaya koyan bir belediye konumunda" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Bozkır: İnşallah Ülkeyi Tekrar Tek Başına Yönetmeye Devam Ederiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement